Novak M – Breng de behandeling naar een hoger niveau

Altijd een passende behandeltafel voor uw behandelkamer

Novak M TTS3 behandeltafel award

25+

Modellen verkrijgbaar

4500+

Therapeuten werken met Novak M

9.2

Totaal score

Tijdloos design, meerdere modellen bekroond met Reddot design award 2020
Volledig naar uw wensen samen te stellen
✔ Hoogwaardige bekledingsmaterialen
Eenvoudig te reinigen
Stevige en stabiele behandeltafel
✔ Dubbellaags flexibel luchtdoorlatend schuim
Comfortabel voor uw cliënten
✔ Verkrijgbaar in verschillende kleuren
✔ Novak M beschikt over een uitgebreid assortiment

Neem contact met mij op!
Novak M TTS3 15 korting

25+

Modellen verkrijgbaar

45000+

Fysioherapeuten werken met Novak M

9.2

Totaal score

Logo Novak M

Novak M behandeltafel Therapie S3 is een unieke 3-delige behandelbank met veel mogelijkheden.

Novak M / Bring treatment to a higher level

E-learning omgeving

Op de juiste manier gebruik maken van orthopedische hulpmiddelen is van groot belang in de patiëntenzorg. De online cursussen van Lomed bieden u de tools om uw kennis op het gebied van orthopedische hulpmiddelen te vergroten en de inzet van orthopedische hulpmiddelen in uw praktijkvoering te optimaliseren.

Stel uw eigen Novak M TTS3 behandeltafel samen!

Klik op de afbeelding om naar de configuratie te gaan

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Novak M TTS3? Configureer hier uw eigen Novak M Therapietafel S3 via deze exclusieve configuratie mogelijkheid

Configuratie Novak M

Vragen en antwoorden

Het verschil tussen beide type behandeltafels is terug te vinden de instelmogelijkheden. De TTS tafels zijn leverbaar met drie of meer secties en hebben uitgebreidere instelmogelijkheden. Zo is de beensectie naar beneden in te stellen waardoor de tafel in een zogeheten “pli stand” geplaatst kan worden. Kijkend naar materiaalgebruik zijn beide types gelijk.

Wanneer het orficast-materiaal in warm water van 65 C is geplaatst dient het slap te zijn en droog worden gedept met een handdoek.

Het aantal ligdelen heeft ook invloed op de instelmogelijkheden van de onderzoeks- of behandeltafel. Hoe meer ligdelen, hoe meer instelmogelijkheden de tafel heeft. Heeft u uiteenlopende behandeltechnieken, overweeg dan om voor een tafel te kiezen met tenminste 3 delen en TTS uitvoering. Natuurlijk bieden armsteunen in de hoofdsteun een toegevoegde waarde.

Nadat de Orficast op het gewricht van de patiënt in de gewenste positie is geplaatst, zal het materiaal uitharden. Na 2 of 3 minuten is de orthese droog en gevormd naar uw gewricht. U heeft de mogelijkheid om de orthese te trimmen waar nodig.

Het gebruik van de armsteunen wordt als een voordeel gezien wanneer de patiënt in een buik liggende houding op de behandeltafel ligt. Uit ervaring is gebleken dat door het gebruik van de armsteunen de patiënt een comfortabeler en meer ontspannen houding aan kan nemen.

Dit geeft u als behandelaar de mogelijkheid om bijvoorbeeld beter de spanning in de spieren te ervaren zeker van de nek en schouder. De behandeltafels van Novak M kunnen geleverd worden met armsteunen voorzien van een synchroon verstellen. Hierdoor kunt u beide armsteunen met slechts één handeling traploos instellen.

Wilt u meer informatie over een Novak M behandeltafel?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!

    Wilt u meer informatie over een Novak M behandeltafel?

    Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op!