Wat Lomed Handtherapie nog meer aanbied

Workshops & cursussen voor handtherapie: Orficast, spalken en neopreen

Lomed Nederland wil graag al haar kennis en expertise met therapeuten delen. Vandaar dat wij het gehele jaar door verschillende workshops en trainingen organiseren in ons trainingscentrum in ‘s-Hertogenbosch. Indien gewenst kunnen wij ook een workshop of cursus verzorgen bij u op locatie. Vraag hier naar de mogelijkheden.

Lomed Handtherapie partner van Orfit (wereldleider van thermoplastisch materiaal)

Orfit Industries is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van thermoplastisch materiaal. Zij brengen oplossingen voor het immobiliseren of het mobiliseren van patiënten in de 3 navolgende toepassingsgebieden: Lichamelijke revalidatie, Immobilisatie systemen in radiologische oncologie en Thermoplastische plaat materialen voor orthesen en prothesen. Wij van Lomed Handtherapie zijn trots op deze samenwerking.

De orficast thermoplastische tape: Orficast thermoplastische tape en Orficast More thermoplastische tape zijn één van onze meestverkochte handtherapie producten uit het assortiment

Orficast Thermoplastische Tape is een uniek materiaal wat makkelijk in gebruik is én groot comfort biedt voor uw patiënten. De orficast thermoplastische tape is aanpasbaar , zelfklevend en latex-vrij. Lomed Nederland is officiële distributeur van Orfit en levert daarom als enige in Nederland dit product. Voor internationale aanvragen c.q. informatie gelieve zich te wenden tot Orfit.

15 verschillende thermoplastische plaatmaterialen en meer dan 100 opties!

Lomed Nederland heeft spalkmateriaal in diverse uitvoeringen met tal van kleuren, perforaties en eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere spalk (statisch of dynamisch) ongeacht de locatie (vinger, duim, hand, pols of elleboog) een passend spalkmateriaal beschikbaar is.