Lomed Handtherapie

Het assortiment voor de handtherapie is samengesteld door onze specialisten binnen Lomed. Houd dit assortiment goed in de gaten want er blijven telkens nieuwe producten bijkomen. Dit gaat mee met de ontwikkelingen en de vraag van de markt. Voor persoonlijke begeleiding of vragen kunt u contact opnemen met onze handtherapeut.

Lomed is de hoofdleverancier voor de handtherapie

Na jaren ervaring en kennis opgedaan te hebben, kunnen wij met zekerheid zeggen dat we de beste producten hebben geselecteerd voor de handtherapie. Wij denken graag mee in de ontwikkeling rondom dit kader. Bij interesse kunt u een kijkje nemen in ons assortiment.

Bent u op zoek naar een workshop voor de handtherapie in Nederland?

Buiten het aanbieden van producten binnen handtherapie bieden wij ook workshops aan. 2 keer per jaar organiseren wij workshops voor fysio-, hand- en ergotherapeuten. De workshops worden gegeven in ons eigen leercentrum in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast organiseren wij workshops op locatie. Meer weten over workshops op locatie? Neem contact met ons op.

Wat zijn goede handtherapie oefeningen?

Er zijn verschillende handtherapie oefeningen voor verschillende doeleinden. Om de oefeningen eenvoudiger te maken voor de patiënten bieden wij verschillende oefenmaterialen aan. Denk bijvoorbeeld aan de Comfort Putty. Dit is een ideaal hulpmiddel om handoefeningen te doen voor het versterken van de greep. Dit hulpmiddel kan gebruikt worden voor zowel revalidatie als stressverlichting.

Waar kan ik een handtherapie opleiding volgen?

Een handtherapie opleiding kan bij verschillende instellingen worden gevolgd. Bij Lomed kan er een ééndaagse workshop worden gevolgd. De workshops worden geaccrediteerd met 6 tot 7 accreditatiepunten. Het aantal punten hangt af van het beroep. Tijdens de workshops worden verschillende spalken behandeld. De workshops worden gegeven door onze eigen productspecialist en een externe handtherapeut.

Bent u op zoek naar balletjes voor handtherapie? Bekijk dan ons assortiment!

Ons assortiment bestaat uit verschillen hulpmiddelen, waaronder ook de Squeeze ball. Dit balletje wordt ingezet om de handen, vingers en onderarmen te versterken. Dit wordt gedaan om revalidatie te bevorderen, als sporttraining of stressvermindering.

Wat is handtherapie?

Handtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten en aandoeningen aan de handen, polsen en armen. Handtherapeuten hebben kennis van de anatomie van de handen, polsen en armen. Ook van de klachten die kunnen ontstaan.

Kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.