Een breed assortiment behandel- en massagetafels

Lomed heeft een breed assortiment aan behandeltafels. Deze behandeltafels zijn geschikt voor elke markt van fysiotherapeuten tot ergotherapeuten. Een behandeltafel bestaat net als een massagetafel vrijwel altijd uit meerdere zones of delen. Deze delen kunnen zelf ingesteld worden, waarbij het hoofdgedeelte rechtop kan worden gezet zodat deze tafels geschikt zijn bij schoonheidsbehandelingen. Tijdens een behandeling kan er  een tafel het zwaar te verduren krijgen, daarom is een stabiele massagetafel een must voor iedere therapeut of behandelaar.

Wat zijn de voordelen van een Novak M elektrische behandeltafel?

Er zijn verschillende voordelen die de Novak M elektrische behandeltafel met zich meebrengt. Om mee te beginnen heeft het ontwerp van de behandeltafel een Red Dot Award ontvangen. Daarnaast is de professionele behandeltafel gemaakt van duurzaam materiaal wat ook zorgt voor een lange levensduur van de behandelbank. Ten slotte heeft de elektrische behandeltafel een ergonomische perfectie die gemakkelijk instelbaar is zoals voor de patiënt gewenst is. Ontdek hier de voordelen van een elektrische behandeltafel.

Novak-behandelbank-ETSXL-H

Lomed biedt ook professionele massagetafels aan

Wanneer de behandelaar met veel verschillende soorten cliënten werkt kan het verstellen van de massagetafel een must zijn voor de massagetafel. Een elektrisch verstelbare massagetafel neemt al dat werk uit handen zodat er meer tijd over blijft om cliënten te behandelen. Daarnaast kan er tijdens een behandeling een tafel het zwaar te verduren krijgen, daarom is een stabiele massagetafel een must voor iedere therapeut of behandelaar. Ontdek alle voordelen van een elektrische massagetafels.

Configureer nu zelf uw behandeltafel

Het is enorm belangrijk dat de behandeltafel aansluit bij uw wensen. Bij Lomed kunt u zelf uw behandeltafel configureren zodat u de behandeltafel heeft zoals u hem wilt. Zowel de indeling, accessoires als kleur behoren tot de mogelijkheden die u zelf kunt aanpassen. Daarnaast kunt u alles eenvoudig via de online configuratie doen die voor iedere tafel beschikbaar is. Komt u er niet uit? Bel gerust voor een persoonlijk en deskundig advies. Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

De behandel- en massagetafels in verschillende kleuren

Omdat een behandel- of massagetafel het centrale punt is van de inrichting van een praktijk is het belangrijk dat de tafel past bij de huiskleuren en sfeer van de behandelkamer van de praktijk. De behandel- en massagetafels van Novak M zijn dan ook verkrijgbaar in meer dan 30 verschillende kleuren, zodat er altijd een kleur bij zit die bij uw praktijk past. Vraag een van onze medewerkers als u vragen heeft over een bepaalde kleur.

Kleuren gips behandeltafel