Ontdek de mogelijkheden van de Darco verbandschoenen

Met het gebruik van een verbandschoen is het mogelijk om uw voet op de best mogelijke manier te ondersteunen bij het herstellen. Nu niet iedereen bekend is met de diverse soort verbandschoenen die er in het assortiment te vinden zijn hebben we besloten om het een en ander in dit artikel voor u op een rijtje te zetten!

De Darco Allround Shoe

Een van de mogelijkheden om voor te kiezen is de Darco Allround Shoe. Deze verbandschoen brengt veel voordelen met zich mee tijdens het herstel van uw voet. Hieronder hebben we het nodige voor je uiteengezet over de schoen.

Wat zijn de voordelen van de Darco Allround Shoe?

De DARCO All Round verbandschoen is ontworpen om te helpen bij de mobiliteit van mensen met uiteenlopende problemen en mensen met specifieke behoeften. Dit maakt het een verstandige keuze voor mensen die een ernstige blessure hebben opgelopen.

Van welk materiaal is de verbandschoen gemaakt?

De verbandschoen is gemaakt van een zeer licht materiaal wat prettig aanvoelt aan de voet. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van zwetende voeten tijdens het dragen. Ook zijn de bandjes gemaakt van sterke materialen die lang mee zullen gaan.

Is de verbandschoen geschikt voor buiten?

Hoewel deze verbandschoen met name voor binnen bedoeld zijn is het ook mogelijk om ze buiten te dragen. Dit komt met name door het feit dat de verbandschoen is voorzien van een iets dikkere zool die dient als extra ondersteuning. 

verbanschoen van darco

De Darco Commodus verbandschoen

Naast de Darco Allround Shoe is ook de Darco Commodus verbandschoen een prima optie om voor te gaan. Hieronder vind je weet het een en ander terug over het voordeel wat deze schoen met zich mee weet te brengen.

Wat zijn de voordelen van de Darco Commodus 

Wanneer u kiest voor de Darco Commodus schoen dan weet u zeker dat u kunt voorkomen dat jouw voorvoet teveel wordt belast. Door de prettige banden met klittenband wordt de voet gestabiliseerd. Hierdoor zal het herstelproces van de voet in goede banen worden geleidt. 

Waarvoor dient de Darco Commodus?

De Darco Commodus is met name bedoeld voor mensen die een behandeling hebben ondergaan voor postoperatieve wonden en die deze klachten op een goede manier willen herstellen. Daarnaast zorgt de schoen voor verlichting van het speciale MTP gewricht.

Van welk materiaal is de verbandschoen gemaakt? 

De Darco Commodus is net zoals de Darco Allround Shoe gemaakt van een licht soort materiaal wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. De klittenband riempjes zijn voorzien van hoogwaardige materialen om te zorgen voor een lange levensduur van de verbandschoen.

Darco Commodus Open verbandschoen

Door te kiezen voor een van de verbandschoenen die we in dit artikel hebben laten zien weet u zeker dat hij optimaal kunt herstellen. Dit maakt het een verstandige keuze voor iedereen die last heeft van postoperatieve wonden en die wilt voorkomen dat deze verder open gaan. Neem snel een kijkje in het assortiment om te zien welke verbandschoenen er nog meer te vinden zijn!