Op maat gemaakt klittenband en orthostraps

Lomed Nederland hoofdleverancier van alle klittenbanden en orthostraps

Om uw cliënten een goede zorg te kunnen bieden, mag stevig klittenband niet ontbreken in uw praktijk. Datzelfde geldt voor orthostraps. Het klittenband en de orthostraps van Lomed Nederland BV maken het onder meer mogelijk om spalkjes en afneembare braces vast te zetten. Op deze manier wordt het effect hiervan geoptimaliseerd en voorkomt men dat de spalkjes beginnen te schuiven. Iets wat voor irritaties zou kunnen zorgen aan de huid van een cliënt. Lomed Nederland BV biedt u op maat gemaakte producten, die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Klittenband en orthostraps van hoge kwaliteit

Het klittenband en de orthostraps die u bij Lomed Nederland BV aanschaft zijn van een hoge kwaliteit. Bij de productie van deze medische hulpmiddelen wordt enkel gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo gaan deze hulpmiddelen een lange tijd mee en wordt bijvoorbeeld het scheuren van het klittenband voorkomen. Iets wat regelmatig voorkomt bij kwalitatief slecht klittenband. Kies uit een breed scala aan soorten klittenband en orthostraps in het assortiment van Lomed Nederland BV. Geeft u de voorkeur aan een haakband, of aan een lusband? Daarbij bieden we zowel standaardklittenband aan, als ook een zelfklevende variant. Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, welk type klittenband hier het beste op aansluit.

Lomed maakt haar klittenband zelf

In tegenstelling tot veel andere aanbieders van medische hulpmiddelen, koopt Lomed Nederland BV haar producten niet extern in. Wij nemen zowel de verkoop, als de productie van medische hulpmiddelen op ons! Op deze manier kunnen we u verzekeren van een hoge kwaliteit klittenband. Daarbij weten we precies welke materialen gebruikt zijn bij de productie van het klittenband. Een fijn idee, wanneer onze klanten vragen hebben over de samenstelling van het klittenband. Het klittenband wat door Lomed Nederland BV geproduceerd wordt is onderdeel van het merk Orthostrap.

Kwalitatief zeer degelijk klittenband
Een van de grootste ergernissen bij het gebruik van klittenband, is het losraken hiervan. Zo kan er vuil tussen de haartjes van het klittenband zijn gekomen, waardoor het klittenband niet langer goed hecht. Ook kan het klittenband van een dermate slechte kwaliteit zijn, dat het klittenband al snel versleten raakt. Lomed Nederland BV voorkomt een dergelijke situatie, door enkel met duurzame materialen te werken. Deze materialen worden uitgebreid gecontroleerd op hun duurzaamheid en stevigheid, voordat ze verwerkt worden tot klittenband.

Kwalitatief zeer degelijk klittenband
Een van de grootste ergernissen bij het gebruik van klittenband, is het losraken hiervan. Zo kan er vuil tussen de haartjes van het klittenband zijn gekomen, waardoor het klittenband niet langer goed hecht. Ook kan het klittenband van een dermate slechte kwaliteit zijn, dat het klittenband al snel versleten raakt. Lomed Nederland BV voorkomt een dergelijke situatie, door enkel met duurzame materialen te werken. Deze materialen worden uitgebreid gecontroleerd op hun duurzaamheid en stevigheid, voordat ze verwerkt worden tot klittenband.

Klittenband in verschillende maten en kleuren

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn biedt Lomed Nederland BV u een breed scala aan soorten klittenband aan. Het klittenband wat u in ons assortiment vindt, is volledig van eigen makelarij. Dit betekent dat we u een hoge kwaliteit kunnen verzekeren. Het verschil in het klittenband binnen ons assortiment zit onder meer in het type band wat gebruikt is. U heeft bij ons de keuze uit een haak- en lusband. Daarbij bieden we zowel een reguliere vorm van klittenband aan, als ook het reguliere klittenband.

Verschillende kleuren klittenband van Lomed Nederland BV

Geef uw cliënten de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende kleuren klittenband. Of gebruik de verschillende kleuren om het belang van stroken klittenband aan te duiden bij een cliënt. Wij bieden het klittenband onder meer in een huidskleur, lichtblauw, navy, wit, zwart, blauw en rood aan. Zo heeft u een brede keuze, wanneer u een spalkje of brace vast wilt zetten bij een cliënt. Met name kinderen zullen het leuk vinden om uit verschillende kleuren klittenband te kunnen kiezen.

Breed scala aan maten klittenband

Naast de verschillende kleuren klittenband die Lomed Nederland BV u biedt, zit er ook een verschil in de maten hiervan. Standaard is een rol klittenband 25 meter lang. De breedte van het klittenband verschilt. U kunt tijdens het bestelproces aangeven hoe breed het klittenband moet zijn. Kies bijvoorbeeld tussen een breedte van 20, 25, 30, 38, 50 en 100 millimeter. Het is van de toepassing van het klittenband afhankelijk, welke breedte het beste op uw wensen aan zal sluiten.

Kwalitatief de beste klittenbanden van Orthostrap

Om u kwalitatief zeer goede medische hulpmiddelen aan te kunnen bieden, produceren wij ons klittenband zelf. Het geeft ons de mogelijkheid om de kwaliteit van de gebruikte materialen uitgebreid te testen, waardoor een snelle slijtage aan onze hulpmiddelen voorkomen kan worden. De producten uit onze eigen productie zijn ondergebracht in het merk Orthostrap. Het klittenband wat onder dit merk valt is ideaal voor het vastzetten van bijvoorbeeld een spalk of brace bij cliënten. De hoge kwaliteit van het klittenband voorkomt dat een spalk of brace kan verschuiven. Iets wat het effect hiervan zal verminderen en daarbij voor irritaties bij een cliënt kan zorgen.

Producten die onder Orthostrap vallen
Wanneer u ons assortiment bekijkt, zult u al snel opmerken welke producten onderdeel zijn van het merk Orthostrap. U kunt denken aan ons klittenband op rol, wat in verschillende afmetingen en kleuren aangeboden wordt. Kiest u bijvoorbeeld voor huidkleurig klittenband, of geeft u de voorkeur aan een rode of blauwe variant? De diversiteit aan afmetingen maakt dat u voor iedere cliënt een passend type klittenband in uw praktijk heeft. Ook onze softband en niet elastische webbing zijn onderdeel van het merk Orthostrap.

Brede diversiteit aan afnemers van onze producten
Producten die door Lomed Nederland BV gemaakt zijn binnen het merk Orthostrap worden door diverse partijen afgenomen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om handtherapeuten, die werkzaam zijn binnen ziekenhuizen, revalidatiepraktijken en eerstelijns praktijken. Zij gebruiken onze medische hulpmiddelen voor het vastzetten van een brace of spalk. Al jaren vertrouwen deze therapeuten op de kwaliteit van onze producten.

Gespen en rond klittenband van Lomed 
Naast de mogelijkheid om voor klittenband op rol of verschillende soorten orthostraps te kiezen, bieden we u gespen en rond klittenband aan. De gespen maken het mogelijk om het klittenband of bijvoorbeeld een stevige stoffen band vast te zetten. Het gaat het verschuiven van een spalk of brace tegen bij cliënten. Rond klittenband komt van pas, wanneer u een band op slechts een of twee punten vast wilt kunnen zetten. Net als bij het klittenband op rol van Lomed Nederland BV, wordt ook rond klittenband aangeboden als lus- en haakband.