Wat zijn alle mogelijkheden met de orthostraps?

orthostrap van Lomed

Een van de essentiële onderdelen voor het maken van een spalk of afneembare brace is klittenband. Zowel alle klittenband als de handgemaakte Orthostraps van Lomed worden geproduceerd met hoogwaardige, duurzame materialen. In dit blogbericht staan wij uitgebreid stil bij de mogelijkheden die Orthostraps u kunnen bieden. 

Wat zijn de mogelijkheden qua klittenband?

Met het klittenband van Lomed maakt men voor iedere cliënt een passende spalk. Het klittenband is gemakkelijk te bewerken en comfortabel voor zowel de behandelaar als de cliënt.

Wie maken er gebruik van de klittenband?

De hoogwaardige kwaliteit en het gebruiksgemak zorgen ervoor dat deze klittenbanden ideaal zijn voor het gebruik in fysio- en handtherapie praktijken, ziekenhuizen, revalidatiecentra en eerstelijns praktijken. Het klittenband gaat lang mee en kan intensief gebruikt worden zonder dat het scheurt of rafelt.

Klittenband wordt geleverd op rollen van 25 meter en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Ontdek onze klittenband

Zelfklevend lusband en haakband

Zowel haak- als lusband zijn ook verkrijgbaar met een zelfklevende achterzijde. Op deze manier is het zeer eenvoudig om het klittenband aan de spalk of brace te bevestigen. De zelfklevende zijde is afgedekt met witte folie die gemakkelijk verwijderd kan worden. De hoogwaardige nylon van de haakband zorgt ervoor dat het goed aan de lusband hecht, wat zorgt voor een stabiele verbinding zonder dat de haak of lus gaat scheuren.

Elastisch lusband

Elastisch lusband heeft veel stretch ruimte en is soepel maar toch zeer sterk. Combineer de elastische lusband met een haakband en maak een stevige verbinding die lang mee gaat zonder zijn kracht te verliezen. Een goede verbinding die gemakkelijk opent en los te maken is kan irritaties bij een cliënt voorkomen.

zelfklevend-klittenband
Klittenband box

TIP: wilt u al uw klittenband netjes en overzichtelijk opbergen? Kies dan voor een Klittenband Box met handig opbergvak voor scharen en ander gereedschap.

Wat zijn de mogelijkheden voor onze Orthostraps?

Alle klittenband en straps worden geproduceerd onder ons eigen merk “Orthostraps”. Omdat wij alle bandjes zelf produceren kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. De Orthostraps worden stuk voor stuk geheel met de hand vervaardigd en gecontroleerd.

Orthostraps zijn veilig in gebruik en gaan lang mee

Daardoor zijn we er zeker van dat de producten langer mee gaan en veilig gebruikt kunnen worden. De straps worden verpakt per 50 stuks en zijn leverbaar in diverse soorten en tal van lengtematen.

Kopriem op maat gelast

Deze kopriem wordt speciaal voor u op maat gelast. Het product is makkelijk te gebruiken door de ring en klittenband waardoor de strap handmatig kan worden afgesteld en aangepast. Door deze medische hulpmiddelen zelf te produceren garanderen we een goede werking van de kopriem.

De kopriem op maat gelast is verkrijgbaar in verschillende breedtematen (van 20 tot wel 50 mm).

Aanpasbare kopriem

De aanpasbare kopriem is verkrijgbaar in verschillende lengtes en 6 verschillende kleuren. De kopriem is makkelijk te verstellen door de klittenband sluiting. Door middel van de riem en het klittenband is deze aanpasbare kopriem eenvoudig aan iedere spalk of brace te bevestigen.

Het klittenband gaat lang mee zonder zijn kracht te verliezen

Alle bandjes worden uitvoerig getest waardoor men een snelle slijtage aan de hulpmiddelen kan voorkomen.

Maatwerk en speciale leveringen op aanvraag

Doordat men keus heeft uit 6 verschillende kleuren Orthostraps is er altijd een kleur die bij uw praktijk, ziekenhuis of instelling past. Vaak kies men er ook voor om verschillende lengtes een andere kleur te geven zodat tijdens het gebruik gemakkelijk onderscheid gemaakt kan worden. Naast de standaard kleuren, zijn zelfs diverse andere kleuren op aanvraag mogelijk. Doordat wij een eigen productie ruimte hebben zijn de mogelijkheden eindeloos! Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met een van onze product specialisten en laat u adviseren.

Wilt u graag meer weten over ons klittenband?

Of wilt u meer informatie over ons assortiment
Orthostraps en gespen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

    Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.