Lomed distributeur Ponseti producten van MD Orthopaedics

Lomed exclusief distributeur MD Orthopeadics Ponseti producten

Als distributeur van de Ponseti producten van MD Orthopaedics levert Lomed klompvoetproducten in verschillende landen. Ontdek wat het distributeurschap inhoudt, wie MD Orthopaedics is en welke klompvoetoplossingen er worden aangeboden.

Wat houdt het distributeurschap in?

Bij Lomed zijn we continu bezig met het doorontwikkelen van het productaanbod en het meebewegen met veranderingen in de markt. Per heden is Lomed verantwoordelijk voor de verkoop- en logistieke activiteiten binnen Europa van de originele Ponseti clubfoot producten van MD Orthopaedics. Wij zijn u en uw collega’s graag van dienst, zodat de leveringen gewaarborgd blijven tegen de marktconforme condities. Met dezelfde service en voorwaarden zoals u van ons gewend bent.

AFO standaard sandaal per paar
Ponseti dubbellaagse sokken

Wie is MD Orthopaedics?

MD Orthopaedics is een bedrijf in orthopedische hulpmiddelen dat zich richt op het ontwerpen, vervaardigen, assembleren en distribueren van klompvoetproducten volgens de Ponseti-methode. De producten van MD Orthopaedics worden gebruikt voor het onderwijzen, trainen en implementeren van de Ponseti-methode voor de behandeling van klompvoeten.

Ponseti AFO standard roze
AFO Flexion Stop

Waar bestaat het MDO Ponseti assortiment uit?

Het Ponseti assortiment bestaat uit de Ponseti AFO sandalen, waarvan verschillende varianten beschikbaar zijn. Ook bieden wij de abductie bar, die geschikt is bij het dragen van de AFO-sandalen. Daarnaast bieden wij diverse accessoires voor de AFO sandalen en trainingsmodellen voor trainingen over de aandoening klompvoet. Een actueel artikeloverizcht kunt u vrijblijvend opvragen bij een van onze productspecialisten.

Voordelen van MDO Ponseti producten

Een goede behandeling van de klompvoet is van groot belang voor uw cliënten. Onderstaand treft u de grootste voordelen van MDO Ponseti producten aanschaffen via Lomed.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over de
MDO Ponseti producten?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op