Wij denken graag mee over de inzet van de juiste hulpmiddelen binnen ergotherapie. Hierbij stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van producten en werken daarom alleen met de beste merken. Daarom zijn wij exclusief distributeur van Orfit, vernieuwend op gebied van thermoplastische materialen, DARCO, orthopedische voet en enkelproducten, en de Steve+ aantrekhulpmiddelen voor therapeutische elastische kousen.

Met een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment producten. In ons assortiment vindt u producten op gebied van:

Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date productgamma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Kennis delen

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en leren van ervaringen uit de markt. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Wij verzorgen producttrainingen op locatie voor groepen en bieden geaccrediteerde trainingen op gebied van handtherapie in ons centraal gelegen leercentrum.

Ook informeren wij ergotherapeuten door middel van blog berichten en video’s over de vele mogelijkheden op gebied van Orfit thermoplastics en Orficast thermoplastische tape. Zo wordt kennis optimaal ingezet in de praktijk.

Kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.