Lomed is de orthopedische groothandel voor handtherapie in Nederland

Jarenlang wordt Lomed gezien als orthopedische groothandel voor handtherapie in Nederland. Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van het juiste orthopedie materiaal. Door een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment aan voor handtherapeuten.

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Uitgebreid aanbod

900+ producten

Advies van specialisten

3500+ klanten voorzien van het juiste advies

Snelle levering

Behandel patiënten zo snel mogelijk

Wat is handtherapie?

Handtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten en aandoeningen aan de handen, polsen en armen. Handtherapeuten hebben kennis van de anatomie van de handen, polsen en armen. Ook van de klachten die kunnen ontstaan.

Lomed fungeert als groothandel voor handtherapie in Nederland

In Nederland wordt Lomed gezien als groothandel voor diverse producten die te gebruiken zijn voor handtherapie. Deze producten variëren en kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. De behandelaar wordt verzekerd van een veilige en gezonde werkplek en de patiënt wordt voorzien van de juiste behandeling.

Welk orthopedie materiaal stelt Lomed beschikbaar voor handtherapie?

Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date product programma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Logo Push Sports
Logo Orfit
Logo Darco schoen

Zijn er goede handtherapie oefeningen beschikbaar?

Er zijn verschillende handtherapie oefeningen voor verschillende doeleinden. Om de oefeningen eenvoudiger te maken voor de patiënten bieden wij verschillende oefenmaterialen aan. Denk bijvoorbeeld aan de Comfort Putty. Dit is een ideaal hulpmiddel om handoefeningen te doen voor het versterken van de greep. Dit hulpmiddel kan gebruikt worden voor zowel revalidatie als stressverlichting.

Waar kan ik een handtherapie opleiding volgen?

Een handtherapie opleiding kan bij verschillende instellingen worden gevolgd. Bij Lomed kan er een ééndaagse workshop worden gevolgd. De workshops worden geaccrediteerd met 6 tot 7 accreditatiepunten. Het aantal punten hangt af van het beroep. Tijdens de workshops worden verschillende spalken behandeld. De workshops worden gegeven door onze eigen productspecialist en een externe handtherapeut.

Lomed deelt haar kennis met handtherapeuten

De medewerkers van Lomed worden regelmatig getraind en leren van de ervaringen rondom handtherapie. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij testcases en begeleiding bij assortiment optimalisatie. In ons centraal gelegen leercentrum bieden wij geaccrediteerde trainingen aan voor handherapeuten.

Bekijk het leercentrum