Met een brede kennis op gebied van orthopedische oplossingen denken wij graag mee over de inzet van de juiste orthopedische hulpmiddelen. Hierbij stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van producten.

Wij zoeken proactief de samenwerking tussen afdelingen in ziekenhuizen, klinieken en orthopedische instrumentmaker. Door deze samenwerking helpen wij bij het leveren van de juiste ondersteuning van onder andere afdeling orthopedie en wondpoli’s via de orthopedische instrumentmaker.

Breed assortiment

Met een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment producten. Daarom zijn wij (exclusief) distributeur van onder andere Push braces, BioSkin, Orfit, Steve+, Ponseti en DARCO. In ons assortiment vindt u producten op gebied van:

Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date productgamma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Kennis delen

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en leren van ervaringen uit de markt. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij test cases, begeleiding bij assortiment optimalisatie en bieden wij geaccrediteerde trainingen in ons centraal gelegen leercentrum.

Kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.