Lomed Wederverkopers

 

 

Dankzij jarenlange ervaring op gebied van orthopedische hulpmiddelenzorg kennen wij de markt en kent de markt ons. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van producten en werken daarom alleen met de beste merken.

Voor een goede spreiding van de verkrijgbaarheid maken wij gebruik van wederverkopers, zoals:

  • Apotheek/ drogisterij
  • Fysiotherapiepraktijken
  • Medisch Speciaalzaak
  • Thuiszorgwinkels
  • Online aanbieders
  • (Sport) Medische groothandel

Breed assortiment

Met een wereldwijd netwerk van gerenommeerde fabrikanten van orthopedische producten bieden wij een breed assortiment producten. Daarom zijn wij exclusief distributeur van onder andere Push braces, Push Sports, Steve+ aantrekhulpmiddelen, Sealprotect en BioSkin bracing. In ons assortiment vindt u producten op gebied van:

Samen met onze fabrikanten houden wij marktonwikkelingen nauwlettend in de gaten, participeren wij in productinnovaties en passen het assortiment hierop aan. Daardoor kunt u rekenen op up-to-date productgamma die voldoet aan de hoge verwachtingen uit de markt.

Ondersteuning op gebied van kennis en presentatie

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en leren van ervaringen uit de markt. Wij delen graag onze kennis met wederverkopers. Wij verzorgen producttrainingen en diverse communicatiematerialen voor op de verkooplocatie.

Ook denken wij graag met u mee op welke wijze traffic en omzet worden gestimuleerd. Regionale samenwerkingen met de eerstelijnszorg en het gezamenlijk uitvoeren van marketingacties zijn hiervan een sprekende voorbeelden.

Kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.