Milieubewust

Lomed leeft milieubewust

Lomed leeft milieubewust en groen en daar zijn wij als organisatie zeker trots op! Lomed is bewust bezig met duurzaam ondernemen, niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar klanten en behandelaars. Lomed is verhuisd naar een nieuwe locatie en daarbij zijn wij ook meteen goed begonnen om te kijken naar hoe Lomed een stuk milieubewuster kan leven. Denk hierbij aan ledverlichting dat wordt geactiveerd door bewegingsschakelaars, zonnepanelen, apparatuur met energiezuinig label, afvalscheiding en er wordt natuurlijk zo min mogelijk geprint. Lomeds geproduceerde afval, zoals plastic, papier en karton wordt gescheiden en voor recycling aangeboden.

Ledverlichting

LED lampen zijn om verschillende redenen beter voor het milieu dan vrijwel alle andere verlichting. LED lampen gebruiken veel minder energie dan bijvoorbeeld gloeilampen, halogeen lampen en TL-verlichting. Daarnaast hebben zij een lange levensduur en bevatten veel minder schadelijke stoffen.

Bewegingsschakelaars

Naast dat Lomed Ledverlichting gebruikt worden deze ook automatisch geactiveerd via bewegingsschakelaars. De verlichting wordt pas ingeschakeld wanneer er beweging ontstaat wat energie bespaard.

Zonnepanelen

De zon is een schone energiebron die nooit opraakt en daarbij benut Lomed zelf de energie van de zon met behulp van zonnepanelen. Daarnaast zijn zonnecentrales goed voor het klimaat, omdat er minder fossiele brandstoffen nodig zijn en de CO2-uitstoot dus afneemt.

Energiezuinig label

Op veel apparaten binnen Lomed zit het energielabel. Denk hierbij aan de eerder vernoemde elementen zoals ledverlichting gebruiken.

Afvalscheiding

We scheiden het afval binnen Lomed en geproduceerde afval, zoals plastic, papier en karton wordt gescheiden en voor recycling aangeboden.

Duurzaam printen

Lomed beheerst printers met een energiezuinig label en zijn wij zuinig met onze inkt. Daarnaast proberen we efficient om te gaan met onze printers door zo weinig mogelijk met kleur te printen en te scannen.

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X