Lomed orthopedie

Lomed Nederland is de hoofdleverancier van vele orthopedie praktijken. Wij passen ons assortiment continue aan de vragen van de orthopeden.

Lomed is de hoofdleverancier voor de Orthopedie

Wat is de betekenis van orthopedie?

Orthopedie is een specialisatie dat afwijkingen en ziekten van het steun- en bewegingsapparaat behandelt. Eén op de drie Nederlanders hebben te maken met klachten aan de gewrichten of de spieren. Bij pijnklachten of niet soepel kunnen bewegen kan een patiënt door worden verwezen naar een orthopeed. 

Bekijk ons aanbod orthopedische schoenen

Ons assortiment orthopedische schoenen bestaat voornamelijk uit het merk Darco. Darco is een toonaangevende fabrikant van orthopedische voet- en enkelproducten zoals gipsverbandschoenen, walkers, postoperatieve schoenen en off loadings-oplossingen. De producten worden ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten over de hele wereld.

Hulpmiddelen voor de orthopedie voet

Verschillende hulpmiddelen voor de orthopedie voet zijn orthesen en spalken. In ons assortiment vindt een grootaanbod van zowel ortheses als spalken. Wilt u meer informatie over ons aanbod? Neem contact met ons op.

Wat is orthopedie?

Orthopedie richt is op het steun- en bewegingsapparaat, oftewel het menselijk lichaam. Een orthopeed behandeld verschillende klachten. Van een schouder uit de kom tot een gebroken heup of klachten aan de achillespees. Een orthopeed richt zich op het verminderen van pijnklachten en bevordert het bewegen.

Lomed werkt al jaren samen met klinieken in de orthopedie

Al jaren werken wij samen met verschillende orthopedische klinieken door heel Nederland. De nauwe samenwerking biedt ons de kans om ons assortiment continue aan de vraag aan te passen.

Orthopedische producten voor de knie

Orthopedische product voor de knie zijn voornamelijk ortheses. Neem contact op met één van onze product specialisten over orthopedische braces.

Heeft u last van SAPS? Orthopedie kan u schouder lasten behandelen

Subacromiaal pijnsyndroom is één van de meest voorkomende schouderklachten bij volwassenen. De pijn wordt voornamelijk voelbaar bij het optillen van de arm. De pijn ontstaat door overbelasting, veroudering of beschadiging aan de pezen. Nadat de orthopedisch chirurg samen met de fysiotherapeut een diagnose opstelt volgt er eerst een conservatie behandeling. Daarna kan een operatieve behandeling ter sprake komen.

Kennis delen

Onze medewerkers worden regelmatig getraind en leren van ervaringen uit de markt. Wij delen graag onze kennis en helpen u snel en kundig met uw vraag. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning bij test cases, begeleiding bij assortiment optimalisatie en bieden wij geaccrediteerde trainingen in ons centraal gelegen leercentrum.

Kunnen wij u helpen?

Bij Lomed helpen wij u graag. Met een team van enthousiaste collega’s staan wij u graag te woord en beantwoorden wij al uw vragen. Maak kennis met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.