Vraag nu je EZ Caster Gipsschaar demo aan

Ontvang advies van een productspecialist + *GRATIS GRAVEREN (T.W.V. €25,-)*

Gipsschaar
Ja, ik wil een gratis sample

1900+

Verkochte scharen

100+

Gipsverbandmeesters gebruiken
EZ Caster

9.3

Totaal score

✔ EZ Caster Gipsscharen bieden veel comfort tijdens gebruik
✔ Exclusief ook voor linkshandigen verkrijgbaar
✔ Vernieuwde kleuren
✔ Schaarbladen zijn gemaakt van roestvrij staal
✔ De gipsschaar is eenvoudig te reinigen met EcoCleaner
✔ Gratis graveren t.w.v. € 25,-

Ja, ik wil een demo
Gipsschaar

1900 +

Verkochte gipsscharen

100 +

Gipsverbandmeesters gebruiken EZ Caster

9.3

Totaal score

ez-caster-merk-130x130

”EZ Caster is ideaal te gebruiken voor mij als linkhandige. Ook ben ik heel blij dat ik mijn gipsschaar heb laten graveren. Mooie extra service.”

EZ Caster / Roel K.

Gipsschaar Bruns Widia

Deze roestvrijstalen gipsschaar is geschikt voor het knippen van gaasverband en windsels als comed en Orficast.

De schaar is van roestvrij staal en heeft een stomp uiteinde zodat je dicht op de huid kan knippen. Beide schaarbladen zijn afgerond om verwondingen te vermijden. Verkrijgbaar in de lengtes: 18 cm en 24 cm.

Bruns gipsschaar 1

Gipsschaar Bruns Widia Getand

Deze gipsschaar is geschikt voor het knippen van gaasverband en windsels als comed en Orficast. De schaar is van roestvrij staal en heeft een stomp uiteinde zodat je dicht op de huid kan knippen.

Beide schaarbladen zijn afgerond om verwondingen te vermijden. Verkrijgbaar in de lengstes: 18 cm en 24 cm.

Bruns gipsschaar

Gipsschaar Bruns Widia Getand Linkshandig

De Bruns Widia Getand Linkshandig is geschikt voor het knippen van gaasverband en windsels als comed en Orficast.

De schaar is van roestvrij staal en heeft een stomp uiteinde zodat je dicht op de huid kan knippen. Beide schaarbladen zijn afgerond om verwondingen te vermijden. Verkrijgbaar in de lengtes: 18 cm en 24 cm.

Gipsschaar Bruns

Ervaringen met EZ Caster Gipsschaar

Eenvoudig in gebruik

“Als gipsmeester werk ik veel met een gipsschaar. Sinds ik gebruikmaak van EZ Caster, gebruik ik geen andere gipsschaar meer. Het is een fijne schaar, eenvoudig in gebruik. Ook ligt de schaar goed in de hand en is het eenvoudig te reinigen met de ECO Cleaner.”

Frank. A

Ideale schaar

“Voor mij als linkshandige is dit een ideale schaar. Heel fijn dat Lomed ook voor linkshandigen scharen heeft. Ook is een voordeel dat wij de gipsschaar hebben laten graveren, zo werken wij nog hygiënischer.”

Sanne V.

Vragen en antwoorden

Hoe kan je de gipsschaar schoonmaken?

De gipsschaar kunt u het beste reinigen met de daarvoor bestemde Eco Cleaner spray. U kunt de Eco Cleaner spray hier bestellen.

Wij en onze bezorgers doen er alles aan om de bestelling z.s.m. te leveren bij jullie. Meestal kunt u uitgaan van een levertijd van 1-2 werkdagen. Mits het artikel niet op voorraad is. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte. Houd de Track&Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

Een EZ Caster gipsschaar is scherp, sterk en makkelijk te gebruiken, dat maakt het werk een stuk simpeler en veiliger. Dit komt doordat deze gipsschaar gemaakt is van een verhard metaal, met een verharde schaarbek.

Het is mogelijk om uw gipsschaar te laten graveren. De scharen worden gegraveerd met de hand door vakmannen met jarenlange ervaring en kennis. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en lange houdbaarheid. U kunt alles op de gipsschaar laten plaatsen zoals u wenst. Bijvoorbeeld uw eigen naam, de namen van uw collega’s of de naam van uw praktijk.

Bij ons is het ook mogelijk om links- en rechtshandige gipsscharen te bestellen. Bent u linkshandig maar heeft u alleen maar rechtshandige scharen tot uw beschikking of zoekt u al een tijdje naar een linkshandige schaar? Dan bent u op het juiste adres. Wij bieden namelijk ook professionele gipsscharen voor linkshandigen aan om comfort en kwaliteit te garanderen aan iedereen.

Vraag hieronder uw
scharen demo aan!

U ontvangt na het invullen van dit formulier
direct productflyers en informatie.

Vraag hieronder uw
scharen sample aan!

U ontvangt na het invullen van dit formulier
direct productflyers en informatie.