Spalken

Lomed Spalken

Lomed Nederland biedt medische braces aan die helpen het leven gemakkelijker te maken

Met spalken van Lomed Nederland is het mogelijk om de beweging van gewrichten te beperken. Zo wordt een spalk onder meer regelmatig ingezet bij blessures aan of breuken in handen en polsen. Door gebruik te maken van een spalk zal het herstel van dergelijke kwetsuren bevorderd worden en doorgaans sneller verlopen. Het bewegen van de gewrichten kan de pijn en de breuk in zo’n geval immers versterken zonder spalk! Lomed Nederland biedt spalken in verschillende soorten aan. Kies bijvoorbeeld voor een van onze vingerspalken, polsspalken, duimspalken, elleboogspalken of nachtenspalken. De spalken die u in ons assortiment vindt, worden onder meer door ziekenhuizen, huisartspraktijken en therapeutische instellingen gebruikt.

ez-buddy-splint

Vingerspalken

polsbrace

Polsspalken

orfit-classic

Spalkmateriaal

Push-Ortho-Duimbrace-CMC

Duimspalken

nice-stretch

Nachtenspalken

ez-buddy-toe-splint

Teenspalk

voorarmspalk-met-duim

Fractomed

middelhandspalk

Fractomed Lite

Wat Lomed Nederland nog meer aanbied

EZ BuddySplint spalken

Een van de soorten spalken die Lomed Nederland ziekenhuizen, huisartsen en therapeuten aanbiedt, zijn de spalken van EZ BuddySplint. Bij dit systeem worden twee vingers of twee tenen met elkaar verbonden, via een simpel bandje. Het bandje geeft de vingers of tenen van uw patiënt een zacht, maar zeer stevige steun. Doordat het materiaal meebuigt, biedt het uw patiënten een perfecte pasvorm! Zo zullen irritaties aan de huid voorkomen worden. Dat wordt bevorderd doordat het materiaal de huid laat ademen en deze droog houdt. Dankzij de EZ BuddySplint hoeft u niet langer tape te gebruiken.

Spalkmateriaal van Lomed Nederland

Met spalkmateriaal, ook wel plaatmateriaal genoemd, is het mogelijk om de spalken op maat voor patiënten te vormen. Spalkmateriaal is een thermoplastisch type materiaal, wat eerst warm gemaakt zal moeten worden. Op het moment dat het materiaal verwarmd is, kan de pasvorm van de spalken gevormd worden. Dit doet men door het plaatmateriaal om de hand of bijvoorbeeld pols van een patiënt te draaien. Zo weet u zeker dat de pasvorm van de spalk naadloos aansluit bij de vorm van de hand of pols van uw patiënt. Dit komt het resultaat van de behandeling ten goede.

Joint 8 spalken

Nachtspalken van Lomed Nederland

Nachtspalken van Lomed Nederland zijn, zoals de naam van dit type spalk al doet vermoeden, specifiek bedoeld voor het gebruik tijdens de nachten. Met deze spalken wordt het herstel van fracturen aan verschillende gewrichten bevorderd. Doordat deze gewrichten minder goed bewogen kunnen worden, zullen breuken of andere kwetsuren niet verder verergerd worden. Door de uitstekende pasvorm van deze nachtspalken zal een patiënt weinig hinder van de spalken ondervinden. Zo wordt de kans op een verminderde nachtrust als gevolg van de nachtspalken geminimaliseerd!

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X