6 voordelen van de Squegg voor uw cliënten

Hoe helpt Squegg uw cliënten?

De Squegg is een nieuwe toepassing op het gebied van hand- en ergotherapie. Dit hulpmiddel voor griptraining is geproduceerd om plezier en herstel te combineren. In dit bericht wordt uitgebreid stilgestaan bij de voordelen van de Squegg voor uw cliënten.

1. Ergonomisch design

Het ergonomische ontwerp van de Squegg zorgt voor een zeer comfortabele gebruikerservaring bij de cliënt. Dankzij het ergonomische ontwerp is de Squegg eenvoudig vast te houden, door middel van de vingergroeven. De Squegg kan gebruikt worden voor verschillende games.

Squegg bal

2. Kijk terug op behaalde resultaten

Deze slimme griptrainer maakt gebuikt van een technologie om de behaalde resultaten en records te berekenen en op te slaan in de cloud (ook wel opslagruimte genoemd). Hierdoor krijgt de cliënt een visueel overzicht vol aantrekkelijke grafieken.

Realtime tracking Squegg

3. Evalueer de gripkracht

De applicatie van de Squegg helpt bij het evalueren en monitoren van de uitgevoerde grip-oefeningen. De app monitort de gripkracht van zowel de linker- als de rechterhand afzonderlijk.

Evalueer gripkracht Suqegg

4. Optimaal te gebruiken op afstand

Dit unieke hulpmiddel is te gebruiken voor telezorg/therapie op afstand. De Squegg is, op het moment van schrijven van dit bericht, bezig met de ontwikkeling van een platform binnen de app voor therapeuten. Hiermee kan u als therapeut routines toewijzen en de voortang van uw cliënt volgen op afstand.

Training Squegg

5. Deel behaalde resultaten

Een afspraak voor het bespreken van de behaalde resultaten is bijna niet meer nodig. Uw cliënten kunnen namelijk zelf de voortgang met u delen. Op deze manier kunt u bijsturen waar nodig en bent u altijd op de hoogte van de uitgevoerde taken.

Statistieken delen Squegg

6. Grip trainen met een fun-factor

Met de Squegg kunt u uw cliënten grip laten trainen op een speelse wijze. Met verschillende boeiende games kunnen zij oefeningen voor handtherapie uitvoeren. Daag uw cliënten uit en help ze een verbeterde grip op te bouwen. De app bestaat uit verschillende games met meerdere oefenniveaus om gripkracht op te bouwen. Zo kan uw cliënt gripkracht opbouwen op een plezierige wijze.

Grip trainen met een fun-factor Squegg

Voordelen van de Squegg

Binnen hand- en ergotherapie vindt ook innovatie plaats op het gebied van aangeboden oefeningen voor het verbeteren van grip bij cliënten. Ontdek onderstaand de voordelen van de Squegg voor uw cliënten.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over de Squegg?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

    [/col] [/row]