Workshop klompvoet behandeling in Brussel

Workshop idiopathische klompvoet 

Recentelijk hadden 16 toegewijde studenten het voorrecht om deel te mogen nemen aan een cursus klompvoet behandeling bij kinderen, gehouden in Brussel. Ditmaal gegeven door deskundig kinderfysiotherapeut, Marie Hallez.

Behandeling van klompvoet

Deze cursus richtte zich op de behandeling van de idiopathische klompvoet bij kinderen tot twee jaar oud. Deze workshop was een geweldige gelegenheid om diepgaande kennis op te doen en inzicht te verwerven in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klompvoetbehandeling. Marie Hallez, met haar rijke ervaring en expertise, heeft ons door de meest effectieve behandelingsmethoden en benaderingen geleid.

Kennis en expertise delen

Deze workshop werd mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van MD Orthopaedics, wat aantoonde hoe belangrijk het is om kennis en expertise te delen in ons vakgebied.

Neem contact met ons op!

Laten we blijven streven naar excellente zorg en kennisdeling in ons vakgebied. Samen kunnen we het verschil maken voor de kinderen die het nodig hebben. Wilt u ook meer kennis opdoen naar aanleiding van deze post? Neem contact met ons op via info@lomed.com, wij kijken graag naar de mogelijkheden!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.