Workshop op locatie

Adelante Zorggroep en Zuyderland

Afgelopen week zijn onze product specialisten het land doorgereisd om weer een workshop Orficast op locatie te geven. Dit keer in combinatie met Adelante Zorggroep en Zuyderland.

Incompany trainingen

Met de incompany trainingen kunnen wij de lesstof nog beter op eigen wensen af stemmen. We behandelen de onderdelen die het team naar voren wil laten komen en focussen ons op de leerdoelen die door uw collega’s zijn aangedragen. We zorgen voor een inspirerende dag of dagdeel voor het gehele team.

Wilt u zelf ook een workshop volgen bij Lomed?

Sluit op 6 of 12 maart 2024 aan bij de workshop Orfit Orficast Thermoplastisch tapen en spalken of maak kennis met een van onze andere workshops!

Zo kunt u middels onze Statische Spalken Workshop op 7 maart ook kennismaken met het gebruik van Orfit thermoplastisch plaatmateriaal en neopreen. Daarnaast zit hier ook een herhaling van het gebruik van Orficast in, ook nooit verkeerd om weer een beetje opgefrist te worden.

Bent u nou echt al toe aan het moeilijkere werk? Overweeg dan in te schrijven voor onze Dynamisch en Mobiliserende Spalken Workshop op 14 maart. Hier gaan we namelijk wat dieper op de materie in. We maken naast statisch mobiliserende spalken voor onder andere het PIP gewricht, ook dynamisch mobiliserende spalken met veren, Orfitubes en elastisch materiaal. Ook deze dag wordt vooral praktisch ingevuld, maar u gaat ook zeker met wat theoretische geleerde kennis naar huis.

Geaccrediteerde workshops

Deze workshops zijn geaccrediteerd met 6 punten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, Ergotherapie Nederland en de Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland.