BioSkin kniebrace is de oplossing voor knieblessures

FC-vs-PO

De braces van BioSkin helpen bij herstel, voorkomen verder letsel en kunnen helpen om uw prestaties te verbeteren. Kniebraces van BioSkin staan bekend om de unieke materialen waarover het beschikt en de compressie die deze braces geven. 

BioSkin kniebrace Gladiator biedt de juiste oplossing voor uw knieblessures

De Gladiator kniebrace van BioSkin beschermt de klachten in de knie met compressie van medische kwaliteit. De brace is voorzien van een ROM scharnier om de meerdere aandoeningen in de knie effectief te beschermen. Het sluitsysteem zorgt ervoor dat de Gladiator kniebrace stevig rond het been zit. De pennen in de scharnieren kunnen gemakkelijk worden ingesteld om flexie en/of extensie te beperken.

Gladiator_knee_brace
Gladiator_scharnier

In welk opzicht verschillen de kniebraces ‘front closure’ en ‘pull on?’

Een BioSkin kniebrace is verkrijgbaar als Front Closure model of als Pull On model. Beide kniebraces verzachten de pijn, voorkomen ongewenste bewegingen, beschermen het gewricht en helpen de knie herstellen. Het verschil tussen Front Closure en Pull On zit hem in de manier van aantrekken en de mate van compressie.

Voor welke indicaties is de Gladiator uitermate geschikt?

  • Gescheurde enkelband
  • Gescheurde meniscus
  • Ligament ondersteuning
  • Hypermobiliteit
  • Instabiliteit van de knie
Prijsaanvraag indienen
Gladiator_voetbal

De juiste functies van de Front Closure kniebrace

Een brace met Front Closure systeem is met name fijn wanneer men tijdens de acute fase van de blessure veel pijn ervaart. Een kniebrace met Front Closure sluiting kan men gemakkelijk en pijnloos aantrekken zonder de knie te hoeven buigen. Het voordeel van de verschillende klittenband sluitingen is dat men deze onafhankelijk van elkaar kan instellen.

Over welke voordelen beschikt de Front Closure?

✔ Pijnloos aantrekken
✔ Uitzonderlijke ondersteuning
✔ Perfecte pasvorm

Gladiator_FC_knee_brace

De juiste functies van de Pull On kniebrace

Een Pull On kniebrace ‘trekt’ men als het ware over de knie. Door middel van de grote lussen aan beide zijde van de brace is deze gemakkelijk en snel aan te trekken. De luchtdoorlatende stof rondom de knie zorgt voor een goede compressie. Daarnaast is de Pull On variant voorzien van een comfortabele siliconen gel ring rond de knieschijf voor extra comfort.

Over welke voordelen beschikt de Pull On?

✔ Snel en efficiënt aantrekken
✔ Meer compressie
✔ Luchtdoorlatende stof

Gladiator_PO_knee_brace