Ontdek wat er verandert met de nieuwe maat voor de Push CMC

Push CMC banner

Nieuw! Push Ortho Duimbrace CMC, maat 0

Na waardevolle feedback van verschillende distributeurs wereldwijd werd duidelijk dat er meer vraag is naar een kleinere maat van de Push Ortho Duimbrace CMC. Als gevolg van deze vraag ontwikkelde de R&D afdeling van Push braces de kleinere size 0 voor de Push CMC duimbrace. Lees hieronder meer over de veranderingen voor uw praktijk.

Een groter maatbereik, perfecte pasvorm

Door de wereldwijd groeiende populariteit van de Push Ortho CMC duimbrace groeit de vraag naar een kleinere maat. Deze nieuwe maat heeft als voordeel dat de duimbrace nu ook ingezet kan worden bij handen met een (hele) kleine omvang, vanaf 15 cm.

De toevoeging van maat 0 zorgt voor de perfecte pasvorm en een maximaal draagcomfort. De functionaliteit blijft natuurlijk onverminderd hoog. Van mensen met grote handen tot mensen met hele kleine handen, met de Push CMC kan nu een grotere doelgroep genieten van bewegingsvrijheid.

Ja, ik wil meer informatie

Voordelen van Push Ortho Duimbrace CMC

De Push Ortho Duimbrace CMC beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een unieke duimbrace die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van de duimbracr zijn onderstaand te vinden. 

Veranderingen van de maat

Er komt dus een nieuwe maat bij, namelijk maat 0. Deze maat is bedoeld voor gebruikers met kleine handen, die een omvang hebben, kleiner is dan 16 cm. Daarnaast zijn de maatbereiken opnieuw berekend. Het gevolg hiervan is dat sommige gebruikers die momenteel maat 1 gebruiken, dan een prettiger draagcomfort ervaren bij maat 0.

Push CMC

Voordelen van de nieuwe maat

De veranderingen in de Push CMC brengen natuurlijk een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt de komst van de nieuwe maat 0 voor een breder maatbereik voor gebruikers waardoor een breder aantal mensen kan worden bereikt. Deze veranderingen resulteren in een nog betere pasvorm, functie en draagcomfort voor de gebruiker met kleinere handen.

Tabel Push CMC

Wat verandert er voor u?

De veranderingen in de maat van de Push Ortho Duimbrace CMC hebben wellicht ook indirect invloed op de behandeling binnen uw praktijk. Denk hierbij aan het adviseren van de juiste maat van de duimbrace bij cliënten en het gebruik van een nieuw soort maattabel met 4 verschillende soorten maten.

Een nieuwe maattabel voor de Push CMC

Na een uitgebreid meetonderzoek binnen de doelgroep is de meetschaal gewijzigd. Zoals hiernaast te zien is heeft Push de maattabel uitgebreid naar vier verschillende maten, wat er voorheen drie waren. Er zijn twee belangrijke veranderingen: de maat 3 is met één centimeter verruimd en er is een maat 0 bijgekomen. Doordat deze nieuwe maat is geïmplementeerd is het bereik van de maat 1 veranderd. Waar het voorheen 16,5 cm tot 19,5 cm was, is het nu 17,5 cm tot 19,5 cm geworden.

Wilt u meer informatie over Push CMC Duimbrace?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op