Welke brace wordt aangeraden bij een peesontsteking in de pols

Peesontsteking-pols-BioSkin-DP2

Een peesonteking in de pols, een zeer veelvoorkomende blessure. Om deze blessure zo goed mogelijk te behandelen hebben wij voor u de braces op een rij gezet die wij aanraden bij een peesontsteking in de pols. 

Welke braces worden aangeraden bij een peesontsteking in de pols?

Voor het behandelen van een peesontsteking in de pols kunnen er verschillende braces gekozen worden. Voor een comfortabel herstel bij uw cliënten raden wij in dit geval de braces van BioSkin aan. De polsbraces van BioSkin bieden uw cliënten een brace met een hoge mate van draagcomfort en stabiliteit aan de pols. Zodat de pols de rust krijgt die het nodig heeft tijdens de herstelperiode.

BioSkin DP2: Polsbrace voor een peesontsteking in de pols

De BioSkin DP2 polsbrace is geproduceerd om een comfortabele en functionele brace te zijn. Door de dunne binnenvoering, wordt vocht eenvoudig afgevoerd. De hand wordt De hand wordt koel en droog gehouden.

BioSkin Dp2 Cock-Up Wrist Splint

Ondersteuningsniveau: 3
Geschikt voor: Carpaal tunnel syndroom, instabiliteit,
Aangeraden voor: Sportief gebruik

Lees meer

Bij welke blessures

De polsbrace BioSkin DP2 is een veelzijdige brace, omdat deze in te zetten is bij meerdere blessures, zoals:

  • Carpaal Tunnel Syndroom
  • Instabiliteit van de pols
  • Post-operatief en preventief
  • Pols artrose
  • Peesontsteking in de pols

Eenvoudig op maat te maken

Deze functionele polsbrace beschikt over een aanpasbare pasvorm. Met de riemen kan de cliënt heel eenvoudig met éën hand de band aantrekken. Bijkomend voordeel van de BioSkin DP2 is dat de vinger de volledige functionaliteit behouden, terwijl de polsbeweging beperkt blijft.

Voordelen van de BioSkin DP2 bij peesontsteking in de pols

Om de blessures peesontsteking in de pols op een juiste manier te kunnen behandelen, raden wij aan om de BioSkin DP2 polsbrace te gebruiken. Ontdek onderstaand nogmaals de voordelen van deze effectieve brace.

BioSkin DP3: De verlengde versie van de DP2

Deze polsbrace heeft een dunne, vocht afvoerende binnenlaag, waardoor de duim en vingers koel en door gehouden worden. BioSkin DP3 is de opvolger van de DP2. Deze versie is een langer gerekte polsbrace.

De brace biedt ondersteuning aan de pols, houdt de vingers volledig vrij en daarbij wordt de pols in bescherming genomen tegen letsel of verdere schade. De BioSkin DP3 polsbrace is bij dezelfde blessures in te zetten als bij de DP2.

BioSkin Dp3 Cock-Up Wrist Splint

Ondersteuningsniveau: 3
Geschikt voor: Carpaal tunnel syndroom, instabiliteit
Aangeraden voor: Sportief gebruik

Lees meer

Het assortiment polsbraces van Lomed

Bij Lomed treft u een breed assortiment waaruit gekozen kan worden bij een peesontsteking in de pols. Wij bieden u polsbraces van de beste merken. Voor de behandeling van een peesontsteking, kunt u bij ons terecht voor onder andere de merken BioSkin en Pro Orthic. Deze braces bieden uw cliënten de stabilisatie die de pols op dat specifieke moment nodig heeft.

Bekijk hier het gehele assortiment polsbraces van Lomed.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over BioSkin?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op