Waarom kiezen voor Darco inlegzolen?

Waarom kiezen voor Darco inlegzolen?

Voetproblematiek kunt u op verschillende manieren behandelen. Met de inlegzolen van Darco kiest u voor een ontlastende zool voor de aangedane voet. Ontdek in dit bericht de voordelen van het gebruik van Darco inlegzolen.

Voetblessures verhelpen met Darco inlegzolen

Met de inlegzolen van Darco kunt u een juiste, tijdelijke oplossing bieden voor uw cliënten. Deze inlegzolen zijn te gebruiken totdat de juiste schoenaanpassing kan worden toegepast.

Darco inlegzolen voordelen

Inlegzolen van Darco

De Darco inlegzool zorgt voor een drukontlasting aan de voet. Door een individueel aanpasbare combinatie voor therapeutische schoenen en speciale inlegzolen. De inlegzolen bieden een betrouwbare oplossing bij acute zorg aan de voet. Door de binnenzoolstrategie wordt drukontlasting uitgevoerd. De zolen worden vooral ingezet na operatieve ingrepen aan de voorvoet en middenvoet en om de dynamiek van de diabetesvoet aan te passen.

DARCO PegContour insole UNI blue

Pegcontour symmetrische inlegzool is rechts en links universeel inzetbaar voor drukverdeling over het gehele oppervlak en voor gerichte drukontlasting.

Geschikt voor MedSurg, MedSurg Pro, Relief Dual, Relief Dual Plus, Relief Insert Walker 

Gebruiksaanwijzing 

Artikelnummer: N/B Categorie: Merk:
Lees meer

Wat doet een Darco inlegzool?

Een Darco inlegzool zorgt er voor dat de voet na een chirurgische operatie en een diabetesvoet wordt behandeld. Bij een diabetesvoet wordt de stand van de voet aangepast, waardoor de voet op een huiste manier kan herstellen. De zool zorgt voor een juiste drukverdeling. De Darco inlegzolen zijn compatibel aan de medische schoenen van Darco.

Darco verkrijgbaar bij Lomed

Darco is altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen voor het verhelpen van voetproblematiek. Als distributeur van de producten van Darco kunt u bij Lomed terecht voor alle producten van Darco. Lomed biedt naast de inlegzolen ook onder andere medische schoenen en walkers.

Voordelen van Darco inlegzolen

Inlegzolen van Darco zijn ideaal te gebruiken om uw cliënt een geschikte, tijdelijke oplossing te bieden bij blessures aan de voet. Ontdek onderstaand de voordelen van Darco inlegzolen en op welke manier deze inlegzolen szich onderscheiden ten opzichte van soortgelijke modellen.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Darco?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.