Lomed is de exclusieve distributeur van Push Braces in Nederland

Push braces bij Lomed

Gewrichtsaandoeningen hoeven lekker bewegen niet altijd in de weg te staan.

Lekker bewegen gaat makkelijk dan u denkt, dankzij de juiste hulpmiddelen. Tijdens het dragen van de juiste brace kunnen de gewrichten weer worden belast en wordt de mobiliteit vergroot.

Push for freedom

Push gaat dagelijks de uitdaging aan om bewegingsvrijheid mogelijk te maken. Zo verleggen zij voortdurend de grenzen om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen.

Samen met wetenschappers en medici ontwikkeld Push de oplossingen aan de kwaliteit van het leven. Alle braces worden grondig getest. Bewegingsvrijheid bevat ook comfort en gemak. De braces worden gemaakt met nieuwe materialen die optimale steun bieden, makkelijk aan te leggen zijn en zitten als gegoten. Daarnaast wordt er in het bijzonder aandacht besteed aan het design van de braces.

Bewegingsvrijheid is een uitdaging die Push dagelijks aangaat.

Push gaat dagelijks de uitdaging aan om bewegingsvrijheid mogelijk te maken. Zo verleggen zij voortdurend de grenzen om de belastbaarheid van het menselijk bewegingsapparaat te verhogen.

Samen met wetenschappers en medici ontwikkeld Push de oplossingen aan de kwaliteit van het leven. Alle braces worden grondig getest op duurzaamheid, kwaliteit en comfort. De dagelijkse uitdagingen van Push bestaan het bedenken van oplossing voor blessures waar nog geen oplossingen voor zijn.

Bewegingsvrijheid begint met comfort en gemak.

Comfort en gemak betekenen dat gebruikers kunnen rekenen op een brace die gemakkelijk aan te leggen is, als gegoten zit en de optimale steun biedt. Duurzaamheid en effectiviteit wordt mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe materialen. Daarnaast, heeft Push ook een aantrekkelijke desgin.

push-braces

Push Care voor Functiebehoud

Dankzij de pijnverlichting en verbeterd stabiliteit gevoel is het gebruik van de braces zorgeloos. De producten van Push Care zijn er voor hen die worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid voor een lichte blessure. Iedere brace bevat hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit.

Push Med voor functieherstel

Een goede pasvorm en een juist evenwicht in mechanische steun en instelbare druk maken behandeling en voorkoming van een letsel mogelijk. Dankzij Push Med wordt de pijn verlicht, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt.

Push Ortho voor functieverbetering

Bij een aandoening of functievermindering is de juiste mechanische steun van het bewegingsapparaat erg belangrijk. Push Ortho speelt hierbij een grote rol op het gebied van repositie en stabilisatie, waardoor functieverlies wordt gecompenseerd.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.