ECO Cleaner is geschikt voor gipsscharen en verbandscharen

In dit blogbericht gaan wij in op de voordelen van EZ Caster ECO Cleaner, wat ECO Cleaner kan doen voor gipsscharen of verbandscharen en waarvoor dit zeer krachtige reinigingsmiddel nog meer in te zetten is. 

Wat is ECO Cleaner? 

ECO Cleaner is het biologisch afbreekbare schoonmaakmiddel van EZ Caster.Dit schoonmaakmiddel is een veilige en krachtige reiniger voor het verwijderen van diverse stoffen. Ook is ECO Cleaner geschikt voor het reinigen en ontvetten van instrumenten, wasbakken en werkbladen.

gipsschaar eco cleaner infographic

Ontdek in deze infographic de voordelen van ECO Cleaner.

ECO Cleaner speciaal voor gipsscharen en verbandscharen

Voor het verwijderen van kleefstoffen, kitten, verfresten, etc. heeft men vaak zeer schadelijke schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen nodig. Met het gebruik van ECO Cleaner is dit niet meer nodig. Ook niet voor het reinigen van gipsscharen en verbandscharen. Voor het reinigen van gipsscharen en verbandscharen is ECO Cleaner ideaal om in te zetten. Dit reinigingsmiddel zorgt er voor dat alle stof en andere resten van bijvoorbeeld gips eenvoudig van de schaar worden verwijderd. Ook als ontvetter van de gipsschaar is ECO Cleaner een handig middel om te gebruiken.

Eco-cleaner-500ml

Tips voor het reinigen van een gipsschaar of verbandschaar

Een gipsschaar of verbandschaar reinigen door spray te gebruiken:

  • Pomp de vloeistof over de gipsschaar of verbandschaar
  • Verwijder daarna de vervuiling met schone doek
  • Mochten deze handelingen nog niet genoeg effect hebben, dan dezelfde stappen herhalen.

Een gipsschaar of verbandschaar dompelen in ECO Cleaner: 

  • Dompel de gipsschaar in de ECO Cleaner en laat dit enige tijd intrekken
  • Laat de schaar uitlekken en spoel het daarna met water af
  • Wrijf de gipsschaar droog met een schone doek

Hoe kan ECO Cleaner het beste gebruikt worden?

Bij het gebruik van ECO Cleaner is het van belang om het middel eerst te laten inwerken. ECO Cleaner heeft namelijk een inwerkingen op verschillende ondergronden. Over het algemeen wordt daarom eerst getest op een minder zichtbare plaats. Daarna kan de ECO Cleaner volledig gebruikt worden. Dit reinigingsmiddel wordt in pure vorm toegepast. Dit is mogelijk via dompelen of een spray.

EZ Caster Gipsschaar 3

Waar kan ECO Cleaner nog meer gebruikt voor worden?

Dit reinigingsmiddel is, naast het reinigen en ontvetten van gipsscharen en verbandscharen, nog meer in te zetten voor het schoonmaken van instrumenten die vervuild zijn met bijvoorbeeld lijmen, inkten, verven

Daarnaast is ECO Cleaner in te zetten voor het reinigen van vervuilde wasbakken, werkbladen, vloeren en machines. Harsen/kunststoffen. teer en bitumineuze vervuilingen zijn ook te verwijderen met EZ Caster ECO Cleaner. 

Voordelen van EZ Caster ECO Cleaner

ECO Cleaner beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een unieke oplossing voor het reinigen van gips- en verbandscharen. De voordelen van EZ Caster ECO Cleaner zijn onderstaand te vinden.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over
EZ Caster ECO Cleaner?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contactmet u op