Ergonomische gipstafel voor in uw gipskamer

Ergonomische gipstafel in uw praktijk blog

Lomed Nederland biedt van haar eigen merk EZ Caster ergonomisch verantwoorde gipstafels voor gebruik in de gipskamer en op de spoedeisende hulp. In dit blogbericht gaan wij in op de voordelen die een EZ Caster gipstafel kan bieden en waarom een ergonomische behandeltafel belangrijk is voor u en uw medewerkers.

Ergonomisch verantwoord werken

Met EZ Caster ergonomische gipstafels worden u en uw medewerkers verzekerd van een veilige en gezonde werkomgeving. Door deze verstelbare behandeltafel kunt u altijd in de juiste houding uw werk uitvoeren.De optimale verstelmogelijkheden van de gipstafel geven u de garantie dat alle gebruikers de voor hen meest ergonomische werkhoogte kunnen instellen. Alle gips- en/of behandeltafels zijn CE gecertificeerd en behoren hiermee tot de veiligheidsklasse 2 type B.

Speciaal ontworpen voor en door gipsverbandmeesters

Om ervoor te zorgen dat de werking van de gipstafel zo gemakkelijk mogelijk is, hebben wij onze gips- en verbandtafels ontwikkeld in samenspraak met gipsverbandmeesters. Op deze manier weten wij zeker dat u ergonomisch verantwoord kunt werken en dat deze gipstafel aan de wensen van u en uw medewerkers voldoet.

Gipstafel is volledig verstelbaar

De EZ-Caster gipstafel is volledig verstelbaar met twee los van elkaar gemotoriseerde hefzuilen en diverse instelmogelijkheden van de afzonderlijke delen. Hierdoor kan de gebruiker de gipstafel optimaal instellen voor een juiste werkhouding en de patiënt in een zo prettig mogelijke behandelpositie brengen.

EZ Caster Gipstafel

Ook accessoires voor uw gipstafel verkrijgbaar

Wij leveren niet alleen de gipstafel zelf, maar ook voor de accessoires kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons terecht voor onder andere een cover, zodat uw behandeltafel schoon en onbeschadigd blijft. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een extra hoofdkussen voor de gipstafel aan te schaffen. Ook een opvulsteun is een van de optionele accessoires van Lomed.

Breidt uw gipstafel uit

De EZ-Caster gipstafel is uit te breiden met diverse accessoires, gemaakt van hoogwaardig, en met zorg geproduceerd RVS. Veel gebruikte accessoires zijn de Tractie controle, de bovenarmsteunen en bekkensteunen.Met deze accessoires is de gipstafel nog breder inzetbaar en voldoet het aan de verwachtingen van de veeleisende gebruiker.

Bekijk alle accessoires in onze gipstafel brochure hieronder

Gipstafel-mochop-accessoires-V2

Ontdek alle kleuropties van de EZ Caster Gipstafel.

Kleurenschema EZ Caster Gipstafel

Gipstafel verkrijgbaar in verschillende kleuren

Vaak is de kleur van de bekleding van een gips- of verbandtafel hetzelfde. Bij ons niet! De bekleding is van leer en leveren wij in meer dan 50 diverse kleuren.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

Voordelen van een EZ Caster Gipstafel

De EZ Caster Gipstafel beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt deze behandeltafel tot een unieke behandelbank die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van deze ergonomische gipstafel zijn onderstaand te vinden.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over een
EZ Caster Gipstafel?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op