Avondworkshop Push Sports

Bijscholing Push Sports

In samenwerking met Lomed Nederland en Amsterdam UMC organiseert Push Sports een bijscholing. Ontwikkeld rondom het thema Sportzorg. Deze geaccrediteerde workshop is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten die hun kennis willen verbeteren op het gebied van sportblessures, hersenschudding en plotselinge hartstilstand. De workshop wordt verzorgt door docenten uit de praktijk!

Welke onderwerpen komen aan bod?

Verschillende topdocenten van de afdeling Orthopedie van Amsterdam UMC en Ajax zijn op deze avond aanwezig om u inzichten te geven op het gebeid va sportblessures, hersenschudding en een plotselinge hartstilstand. De workshop is praktijkgericht en levert accreditatiepunten op.

Logo Push Sports
Logo Amsterdam UMC

Waarom deze workshop volgen?

Deze workshop is praktijkgericht. Zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen in uw praktijk. Actuele onderwerpen worden op een informatieve en heldere manier gebracht, door docenten die  zelf in het veld´ staan. Na afloop van de workshop worden accreditatiepunten toegekend en ontvangt u het boek ´The Secret Balance of Champions´.

Praktische informatie

  • De workshop vindt op 18 november, 2 december en 16 december plaats bij Lomed Nederland (Speldenmakersstraat 7, 5232 BH, te ´s-Hertogenbosch.)
  • Verdien 2 accreditatiepunten
  • De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur.
  • 25 plaatsen beschikbaar per avond

Voordelen van deze Push Sports avondworkshop

Ontdek onderstaand de voordelen van het deelnemen aan een workshop in het leercentrum van Lomed Nederland.

Inschrijven voor deze workshop?

Schrijf u hier in voor deze workshop!

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over de Push Sports Avondworkshop? 

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op