European Pediatric Orthopedic Society 41st Annual Meeting in Krakau!

ICE Kraków

Afgelopen week waren onze productspecialisten in Krakau voor de EPOS – European Paediatric Orthopaedic Society jaarlijkse bijeenkomst. Dit vond plaats in het congrescentrum ICE Kraków, dit centrum wordt gekenmerkt als het zakelijke en culturele vlaggenschip van de stad. Gelegen in het hart van Krakau, is het de perfecte plek om hier het evenement te organiseren.

Mitchell Ponseti producten

Pediatrische orthopedie behandelt problemen met de botten, spieren, gewrichten, pezen en ligamenten van kinderen die worden veroorzaakt door erfelijke genetica, ziekte, verwondingen of ongevallen. Als exclusieve distributeur van MD Orthopaedics lieten onze productspecialisten samen met MD Orthopaedics deelnemers kennis maken met wat MD Orthopaedics te bieden heeft. De originele Mitchell Ponseti producten van MD Orthopaedics zijn de standaard voor behandelingen van klompvoet aandoeningen. Wij zijn van mening dat de kostbare voetjes van kinderen het beste verdienen en maken daarom gebruik van jarenlange kennis en expertise om klompvoetapparaten, AFO’s en soortgelijke oplossingen te ontwerpen in overeenstemming met de Ponseti-methode.

Productontwikkelingen

Als distributeur houden we u graag op de hoogte van de productontwikkelingen rondom de originele klompvoet producten van MD Orthopaedics. Wij zijn u graag van dienst om hulpmiddelen verstrekking rondom deze belangrijke zorgvraag in goede banen te geleiden. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact met ons via info@lomed.com wij helpen u graag verder!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.