Informatieavond over het inzetten van braces bij podotherapeuten

Toepassen braces door de podotherapeut

Onze product specialisten waren gisteren uitgenodigd bij allesvoordepodotherapeut in Eindhoven. Samen met Eveline van vliet van RondOm Podotherapeuten lieten zij de gasten kennis maken met het inzetten van braces bij podotherapeuten. Als podotherapeut kom je in de praktijk vast regelmatig indicaties tegen waar een brace een goede aanvulling is op je behandelplan. Tot op heden moesten podotherapeuten patiënten dan doorverwijzen naar een sportwinkel of een webshop, maar vanaf nu kan je deze niet alleen adviseren, maar ook zelf leveren! Het grote voordeel is dat de patiënt direct goed geadviseerd en geholpen wordt en niet zelf het internet moet gaan afstruinen of doorgestuurd moet worden!

Graag deelden zij hun kennis over; enkel, knie, voet en teenbraces. Speciale dank aan Ilse Artz voor het organiseren van dit evenement, het was een theoretisch maar zeker ook praktische avond waarbij veel oefeningen aanbod kwamen!

Onze product specialisten hebben niet alleen genoten van de gezelligheid maar hebben zelf ook veel kennis kunnen delen en opdoen met de rest van de gasten.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.