Gipsbehandeltafel

Gips behandeltafels speciaal voor het aanmeten van gips

Ergonomische gipstafels voor in uw ziekenhuis of praktijk!

De gipstafels van Lomed Nederland zijn traploos en in hoogte verstelbaar. Bovendien kan het zit-rug segment ook afzonderlijk in hoogte worden versteld. Deze optimale verstelmogelijkheden zijn de garantie dat alle gebruikers de voor hen meest ergonomische werkhoogte kunnen instellen. Ook bieden wij diverse onderdelen aan mocht er iets kapot gaan aan uw gipstafel dan zult u hier alle onderdelen terug kunnen vinden. Ook kunt u diverse optionele accessoires terug vinden in ons assortiment zoals verschillende ondersteuningskussens en een traction controle. Deze traction controle biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige ergonomisch verantwoorde manier tractie te bewerkstelligen en dient ter vervanging van katrol en koord.

Gipstafel-ez-caster

Gipstafels EZ Caster

losse-papegaaistang-met-ophanging

Onderdelen EZ Caster

trekknop

Onderdelen EZ Caster SG

beenlade-met-coating

Ondersteuningskussens

new-traction-controle

Optionele accessoires

Wat Lomed Nederland nog meer aanbied

De gips behandeltafels zijn ontwikkeld voor ergonomisch gebruik

Met dank aan de ergonomische gipstafels worden u werknemers verzekerd van een veilige en gezonde werkomgeving. De optimale verstelmogelijkheden van de behandeltafel zijn  de garantie dat alle gebruikers de voor hen meest ergonomische werkhoogte kunnen instellen. Alle gips behandeltafels zijn iso gecertificeerd en behoren tot de veiligheidsklasse 2 type B

Alle gips behandeltafels zijn ontwikkeld in samenspraak met gipsverbandmeesters

Het is zeer belangrijk dat de werking van de gipstafel zo gemakkelijk mogelijk is. Om dit te volbrengen hebben wij de gipstafel ontwikkeld in samenspraak met een gipsverbandmeester.

Lomed Nederland levert de gips behandeltafels op locatie + toelichting

De gipstafel is beschikbaar in meer dan 50 verschillende kleuropties

De gips behandeltafel EZ Caster SG wordt standaard uitgevoerd met een jasmine white of ocean blue leersoort. Maar er zijn meer dan 50 andere kleuren beschikbaar. Het kleurenpallet zult u ontvangen zodra u naar de product pagina toegaat van de gipstafel en een aanvraag indient!

Alle gips behandeltafels zijn geheel uitgevoerd in RVS

Stel hier uw vraag
Stel hier uw vraag
Problemen, komt u ergens niet uit? wij zien hier om u te helpen!
Verbinden...
Laat een bericht achter en wij reageren hier zo spoedig mogelijk op.
Momenteel zijn wij in gesprek met een andere bezoeker van de website.
:
:
:
Welkom bij Lomed Nederland. Is er iets onduidelijk voor u? laat dan hier een bericht achter en er word direct contact opgenomen met onze sales afdeling.
:
:
De chat is geëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
X