Gipsbehandeltafels speciaal voor het aanbrengen van gips. Speciaal voor de gipskamers en SEH

Ergonomische gipstafels voor in uw ziekenhuis of praktijk!

De gipstafels van Lomed Nederland zijn traploos en in hoogte verstelbaar. Bovendien kan het zit-rug segment ook afzonderlijk in hoogte worden versteld. Deze optimale verstelmogelijkheden zijn de garantie dat alle gebruikers de voor hen meest ergonomische werkhoogte kunnen instellen. De traction controle biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige ergonomisch verantwoorde manier tractie te bewerkstelligen en dient ter vervanging van katrol en koord.

Productoverzicht

Bekijk de brochure

Klik hier

Informatie aanvragen 

  Levering op locatie + uitleg

  Voordelen op een rij:

  • Quick release knop aan de achterzijde
  • Voetbediening op het onderstel
  • Geheel uitgevoerd in RVS
  • Wordt standaard geleverd met het nieuwste soort leer
  • Minimale hoogte kan vanaf 58 cm

  De gips behandeltafels zijn ontwikkeld voor ergonomisch gebruik

  Met dank aan de ergonomische gipstafels worden u werknemers verzekerd van een veilige en gezonde werkomgeving. De optimale verstelmogelijkheden van de behandeltafel zijnde garantie dat alle gebruikers de voor hen meest ergonomische werkhoogte kunnen instellen. Alle gips behandeltafels zijn iso gecertificeerd en behoren tot de veiligheidsklasse 2 type B

  Alle gips behandeltafels zijn ontwikkeld in samenspraak met gipsverbandmeesters

  Het is zeer belangrijk dat de werking van de gipstafel zo gemakkelijk mogelijk is. Om dit te volbrengen hebben wij de gipstafel ontwikkeld in samenspraak met een gipsverbandmeester.

  De gipstafel is beschikbaar in meer dan 50 verschillende kleuropties

  De gips behandeltafel EZ Caster SG wordt standaard uitgevoerd met een jasmine white of ocean blue leersoort. Maar er zijn meer dan 50 andere kleuren beschikbaar. Het kleurenpallet zult u ontvangen zodra u naar de product pagina toegaat van de gipstafel en een aanvraag indient!

  Bekijk alle kleuren op de kleurenkaart