Het jaarlijkse symposium van de NBOT

Nederlandse Beroepsvereniging Orthopedisch Technologen

Het jaarlijkse symposium van de NBOT vond afgelopen week plaats in Utrecht.

NBOT staat voor ‘Nederlandse Beroepsvereniging Orthopedisch Technologen’, het is de vereniging die het beroep van de orthopedisch technoloog in Nederland vertegenwoordigt.

De beroepsvereniging heeft als doel het vak te professionaliseren, innoveren, verduurzamen, ontwikkelen en te profileren. Hierbij wordt vakkennis gebundeld en wordt verbinding gemaakt met andere disciplines in de markt.

‘Back to the basics – Hoe de basis vernieuwend kan zijn’

Het werkveld van de orthopedische technologie en schoentechnologie staat nooit stil. We zijn continu in beweging met innovaties en veranderingen. Het thema van dit jaar is ‘Back to the basics – Hoe de basis vernieuwend kan zijn’ en er waren verschillende gastsprekers aanwezig om dit thema verder te bespreken.

Orthopedische Technologie

Natuurlijk hebben onze product specialisten iedereen van harte verwelkomd en met plezier uitgelegd wat Lomed te bieden heeft op het gebied van orthopedische technologie.

Heeft u bijvoorbeeld ook kennis gemaakt met de Push Ortho Enkel-Voet Orthese AFO? De Push AFO biedt een uitstekende ondersteuning bij een verstoring van de voetheffing tijdens lopen. Het vernieuwende ontwerp zorgt voor een natuurlijk looppatroon en maakt veilig en efficiënt lopen weer mogelijk.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.