Nea International levert opnieuw braces aan topsporters dankzij samenwerking met NOC*NSF

Push samenwerking met NOC*NSF

Lomed is exclusief distributeur van Push en Push Sports braces. Nea International (het bedrijf achter deze merken) heeft in samenwerking met NOC*NSF een Topsportprogramma. Ook voor de aankomende 4 jaar hebben zij deze samenwerking weer vastgelegd.

NOC*NSF kan ook komende jaren rekenen op braces van Nea

NOC*NSF werkt ook de komende vier jaar met Nea International. Dit bedrijf levert ons de medische en sport braces genaamd ‘Push Braces’, die worden gebruikt door meer dan honderd topsporters. Hiermee wordt een jarenlange duurzame samenwerking voortgezet: beide partijen trekken al samen op vanaf de Spelen van London 2012.

“De samenwerking met Nea is van groot belang voor onze topsporters”, aldus Cees-Rein van den Hoogenband, chef-arts bij de unit Topsport van NOC*NSF. “Met hun braces, onder meer geschikt voor knie, enkel en pols, bieden zij een belangrijke voorziening voor bijvoorbeeld onze volleyballers, basketballers, korfballers en hockeyers.”

“Onze sporters kunnen drie keer per jaar bij Nea terecht voor gratis nieuwe braces. Dan heb je het over honderden braces op jaarbasis. De ervaringen van de sporters zijn al jaren zeer positief. Dat geldt ook voor ons als medische staf. Nea levert een product van hoge kwaliteit, dat wetenschappelijk getest is. Wij zijn heel blij dat we ook de komende jaren deze braces kunnen aanbieden.”

Push samenwerking met NOCNSF

Samenwerking met topsporters helpt Push Sports braces te verbeteren.

“Wij werken bij voorkeur binnen de zogenaamde gouden driehoek van sport, kennisinstellingen en bedrijfsleven”, vertelt Rob Müller, directeur van Nea International. “In de samenwerking met NOC*NSF en haar medische staf ontmoet Push de aanwezige sportgeneeskundige kennis en verkrijgt terugkoppeling van onze nationale topsporters.”

“De feedback die wij mogen ontvangen helpt ons in het optimaliseren van onze producten. Waar kansen gezien worden, pogen we tot innovaties te komen. Het effect is winst in het adequaat beschermen tegen sportblessures of de route naar herstel, binnen zowel de topsport als de breedtesport.”

Bron: NOC*NSF

Blessures zijn altijd vervelend, zeker in de topsport. van groot belang is dat men als sporter snel en goed geholpen worden! Als men weet wat er mankeert en dat samen met de medische staf heeft bepaald is het mogelijk om voor het herstel drie keer per jaar een gratis sportbrace bestellen via Nea International.

Nea International heeft in de afgelopen jaren meerdere specifieke sportbraces in verschillende lijnen, speciaal voor topsporters ontwikkeld.

Ontdek hier de favorieten van onze topsporters:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.