Push Braces Virtual Experience 2020

Push Braces Virtual Experience uitnodiging

Omdat er dit jaar geen Medica ‘op locatie’ zal plaatsvinden, besloot Push Braces om virtueel te gaan en de Push Braces Virtual Experience 2020 te organiseren. Deze ongewone tijden brengen ook nieuwe kansen met zich mee!

Wat heeft Push braces in petto?

Het online evenement zal plaatsvinden tijdens de oorspronkelijke Medicaweek van 16 tot en met 19 november. Er zal een virtuele Push stand zijn die 24 uur per dag, vanaf een gepaste locatie naar keuze, kan worden bezocht. Van maandag tot woensdag, 08:00 – 20:00 MET, en op donderdag, 08:00 – 17:00 MET, zal er ook gelegenheid zijn om iemand van het Push team online te ontmoeten.

Wat valt er te zien en te doen tijdens de Push braces Virtual Experience?

De Push Braces Virtual Experience 2020 is de perfecte omgeving om informatie te delen, nieuwigheden te tonen en in contact te komen. In de virtuele Push Braces- en Push Sports ruimte zullen bezoekers het gevoel krijgen alsof ze een bezoek brengen aan Push op Medica!

Schrijf nu in voor de Push braces Virtual Experience

Om dit virtuele evenement te bezoeken, is het verplicht u te registreren op onderstaande registratiepagina. Eenmaal geregistreerd, kunnen bezoekers de Push Braces Virtual Experience 2020 bezoeken van 16 tot en met 19 november.

Registreer nu
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.