Ponseti cursus Maxima MC

Tweedaagse Ponseti klompvoet cursus

In samenwerking met het team van Arnold Besselaar en The Global Clubfoot initiative organiseerde het Máxima MC deze week een tweedaagse Ponseti klompvoet cursus, dit gesponsord door MD Orthopaedics. Als exclusive distributeur, kon Lomed’s aanwezigheid samen met Thomas Sharp niet missen!

 

Informatieve dagen met verschillende sprekers

Deze cursus is bedoeld voor professionals met belangstelling voor de behandeling van de idiopathische klompvoet bij kinderen tot twee jaar. Het waren twee informatieve dagen met verschillende sprekers afwisselend met uitvoerende workshops.

Succesvol evenement

Speciale dank aan Arnold Besselaar, Naomi Davis, Denise Watson-Tann en het uitgebreide GCI-team voor de warme ontvangst en voor het succesvol maken van dit evenement in onze gemeenschappelijke zaak om klompvoet bij kinderen in Europa en de rest van de wereld te helpen.

Niet aanwezig kunnen zijn en toch belangstelling voor de behandeling van de idiopathische klompvoet?  Neem dan contact op met info@lomed.com, wij zullen dan zo spoedig mogelijk kijken naar wat de mogelijkheden zijn!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.