Refereeravond academisch ziekenhuis Maastricht UMC+

Informatieve refereeravond

Op 7 maart 2023 waren onze product specialisten aanwezig bij de refereeravond over conservatieve therapie gehouden in het academisch ziekenhuis Maastricht UMC+. Verschillende sprekers hebben hun kennis gedeeld op het gebied van conservatieve therapie.
 

Conservatieve therapie

Conservatieve therapie is een behandeling zonder operatie, die zich richt op kwaliteit van leven. Dit is een actieve behandeling met als doel de klachten te verminderen en de lichamelijke conditie zo lang mogelijk te behouden.

Verschillende sprekers

Speciale dank aan de sprekers, zij hebben onderwerpen besproken zoals de Nederlandse richtlijnen voor CMC1 artrose, en de operatieve behandelopties met en zonder prothese. Artrose is schade aan het kraakbeen. Dit kan op elke leeftijd voorkomen. De kwaliteit van het kraakbeen neemt af met de leeftijd. Dit verhoogt het risico op artrose bij ouderen. Duimbasis artrose komt vooral veel voor bij vrouwen ouder dan 50 jaar.

Kennis verbreden

Het was een succesvolle avond, waarbij wij onze kennis hebben kunnen delen en verbreden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van conservatieve therapie? Neem contact met ons op via info@lomed.com, we bespreken graag de mogelijkheden!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.