Kent u de 3 profielen van Push?

Kent u de 3 profielen van Push?

Lomed Nederland is distributeur van Push. Push beschikt over een breed assortiment aan braces, voor iedere klacht. Deze braces zijn verdeeld in 3 onderdelen: Care, Med en Ortho. In dit bericht wordt uitgelegd wat deze verdeling inhoudt. 

Push Med

Push Med is een geschikte categorie brace om in te zetten voor functieherstel. Deze braces bieden oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsel aan het bewegingsapparaat. Med richt zich op het verlichten van eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Verder biedt deze brace een goede pasvorm, een juist evenwicht in mechanische steun en een instelbare druk.

Push Med Kniebrace

Biedt een hoge mate van ondersteuning aan het kniegewricht in medio-laterale richting. De knie wordt ondersteunt door 2 bladveerscharnieren die op unieke wijze de natuurlijke rotatiebeweging van de knie volgen. Hierbij wordt flexie en extensie van de knie niet gehinderd. De bandconstructie zorgt voor een goede aansluiting van de baleinscharnieren tegen het gewricht.De goede anatomische pasvorm en de siliconenapplicatie bevorderen het positiebehoud van de brace tijdens het lopen. Door het beperkte volume wordt de brace onopgemerkt onder de kleding gedragen.

Kniebrace Push Med

Push Med Kniebrace

Push Care

Push Care is gemaakt voor functiebehoud. Deze braces zijn geschikt voor een lichte blessure of aandoeningen. Care zorgt ervoor dat de dagelijkse bewegingsvrijheid behouden blijft. Ieder product beschikt over een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Daarnaast biedt Push Care pijnverlichting, verbeterd stabiliteitsgevoel en instelbare druk.

Push Care Nekbrace

De Push Care Nekbrace biedt goede steun aan de halswervelkolom door de anatomische vorm en het gebruik van vormvast schuim. De ondersteuning van hals en hoofd is functioneel tussen kaak en sleutelbeen, door middel van een schuim met voldoende stevigheid, zonder dat deze immobiliseert. De anatomische vorm, afgeronde randen en de zachte, vocht transporterende voering maken dat de brace zeer comfortabel gedragen kan worden.

Push-care-Neck-nekbrace-02

Push Care Nekbrace

Push Ortho

Push Ortho is geschikt voor functieverbetering. De lijn Push Ortho wordt ingezet bij aandoeningen of functievermindering van het bewegingsapparaat. Ortho speelt een rol bij repositie en stabilisatie, waardoor functieverlies wordt gecompenseerd. Deze braces kunnen worden ingezet bij (chronische) aandoeningen en ernstig verminderde werking van het gewricht.

Push Ortho enkelbrace Aequi

De Push ortho Enkelbrace Aequi is een efficiënte enkelorthese die een goede balans biedt tussen krachtige  mechanische ondersteuning van  de instabiele enkel en draagcomfort. De rigide  ondersteuning  bevindt zich  uitsluitend aan de mediale zijde van de enkel en  heeft een uitsparing aan de malleolus.De laterale zijde is gemaakt van voorgevormd schuim, dat zich eenvoudig aanpast aan de individuele vorm van de enkel. De brace wordt  gesloten door  een diagonale band. De elastische banden  brengen druk aan rond de enkel.

PUSH ORTHO ENKELBRACE AEQUI

Push Ortho enkelbrace Aequi

Push Ortho enkel-voet orthese AFO

De Push AFO is een enkel-voetorthese die in een unieke combinatie van functies de voet heft tijdens de zwaaifase, zorgt voor vertraging van de plantairflexie na de haklanding en vervolgens het afwikkelen van de voet vrij laat.

push-ortho-enkel-voet-orthorse

Push Ortho enkel-voet orthese AFO

Voordelen van Push

In dit blogbericht is uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden die de braces van Push u kunnen bieden. Onderstaat treft u de grootste voordelen van Push.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Push?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op