Push & Push Sports

Door de maatregelen van de overheid werkt een groot deel van de Nederlands thuis. Behalve thuis werken is het ook de bedoeling dat we zo min mogelijk naar buiten gaan om zo de verspreiding van het virus te remmen. Dit betekent niet dat dit een belemmering moet zijn voor het bewegen!

Actief blijven met Push en Push Sports, ook tijdens het Coronavirus

Thuis in beweging blijven is veel makkelijker dan je denkt. Grootte van het huis en wel of geen tuin hoeft hier ook zeker geen rol bij te spelen. Met de braces van Push Sports wordt effectief sporten weer mogelijk. Zowel buiten als binnen. Wat kun je allemaal doen om actief te blijven tijdens het Coronavirus?

Tips voor lichaamsbeweging tijdens het thuiszitten

Gebruik de tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan het reizen naar je werk om eens lekker te bewegen. Een workout van 10 minuten bijvoorbeeld.
In plaats van zittend koffiedrinken tijdens de pauze doe iets actiefs! Loop een paar keer de trap op- en af, doe iets in de tuin of geef je planten water.
Volg een online sportles. Op het internet zijn een hele boel verschillende online sportlessen te vinden. Dit kan je nemen als voorbeeld om thuis oefeningen te doen. Uiteraard kun je ook zelf oefeningen bedenken en uitvoeren.
Teveel zitten is niet goed voor je, sta een aantal keer op en loop een rondje door het huis. Zoek momenten om op te staan. Bijvoorbeeld tijdens een telefoongesprek.
 

Push Sports

Met deze tips gaat je actieve leefstijl niet achteruit. De braces van Push Sports ondersteunen de spieren tijdens het bewegen en zorgen ervoor dat jij de controle hebt. De Push Sports braces zijn te gebruiken bij zowel blessures als bij overbelasting en ter preventie. Push Sports ontwikkeld braces om gezond en veilig sporten makkelijk te maken. De braces worden ontwikkeld voor sporters door specialisten. Met het dragen van de braces van Push Sports tijdens het sporten wordt er ondersteuning geboden aan de gewrichten. De braces verhogen de belastbaarheid van het lichaam zowel bij binnen als buitensport. Meer weten over Push Sports? Klik hier.

Push braces

Ook wanneer je herstellende bent van een blessure is bewegen noodzakelijk. De braces van Push maken gezond en comfortabel bewegen mogelijk. Al 32 jaar is Push een sterk merk in het creëren van onconventionele oplossingen voor de bescherming of ondersteuning van het mensen lichaam. Samen met wetenschappers en medici ontwikkeld Push de oplossingen aan het kwaliteit van het leven. Dit maakt gezond en comfortabel bewegen mogelijk, zowel binnen als buiten. Klik hier om Push te ontdekken.

push-sports
push-braces
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.