Verstuikte enkel behandelen met enkelbrace BioSkin Trilok

Verstuikte-enkel-behandelen-BioSkin-Trilok

De verstuikte enkel. Een veel voorkomende blessure, die eenvoudig kan ontstaan tijdens het uitvoeren van sportactiviteiten. In dit bericht wordt de functie van een enkelbrace besproken bij een verstuikte enkel en welke brace ingezet kan worden.

Verstuikte enkel behandelen met een enkelbrace

Een verstuikte enkel kan behandeld worden doordat een brace een pijnverlichtende werking heeft. Ook wordt de enkel in de juiste stand gezet, om de klachten te verminderen.

Door deze functie kan de enkel herstellen met de rust die het nodig heeft. Bijkomend voordeel voor uw cliënt is dat sportactiviteiten uitgevoerd kunnen blijven worden.

BioSkin Trilok: Enkelbrace voor een verstuikte enkel

De BioSkin Trilok is een eenvoudige en effectieve manier om de pijn te verlichten bij de behandeling van een verstuikte enkel. Het geheim van een goede behandeling zit bij de TriLok in de witte FootLok Strap. Deze band zorgt ervoor dat de middenvoet wordt ontlast en dat de pijn wordt verlicht door te veel proneren gecorrigeerd wordt en de voet in een neutrale houding kan herstellen.

BioSkin Trilok

Ondersteuningsniveau: 3
Geschikt voor: Verstuikte enkel, gescheurde enkelband
Aangeraden voor: Sportief gebruik

Artikelnummer: B 5360 Categorieën: , , , Tags: , , , Merk:
Lees meer

Wat doet de BioSkin enkelbrace Trilok?

De Trilok van BioSkin ondersteunt de enkel tijdens het herstel en biedt pijnverlichting. Daarnaast is de Trilok gemaakt van zeer comfortabel, licht en ademend materiaal. Door de Footlok-band wordt de voet gecorrigeerd, dit maakt dat de brace ook zeer functioneel in gebruik is.

Bij welke blessures in te zetten?

BioSkin Trilok is inzetbaar bij de volgende blessures:

  • Behandeling en preventie van inversie/-eversietrauma
  • Instabiliteit
  • Verstuikte enkel
  • Gewrichtsontsteking

BioSkin verkrijgbaar bij Lomed

BioSkin staat voor hoogwaardige kwaliteit braces. BioSkin zoekt steefds de grenzen op van innovatie tijdens het ontwerpen en onderzoeken van braces voor diverse blessures. Bij Lomed kunt u terecht voor alle braces en accessoires van het merk BioSkin.

Voordelen van BioSkin Trilok

BioSkin Trilok is een unieke enkelbrace én sportbrace voor het verhelpen van de klachten en blessures van uw cliënten. Ontdek onderstaand dé voordelen van de BioSkin Trilok voor uw cliënten.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over BioSkin?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.