8 voordelen van DARCO Relief Dual Plus

8 voordelen Darco Relief Dual Plus

DARCO Relief Dual Plus biedt een aantal verschillen en voordelen ten opzichte van de eerder uitgebrachte Relief Dual. In dit bericht wordt u over de voordelen van deze schoen geïnformeerd.

1. Hoge schacht

De Relief Dual Plus beschikt over een hoge schacht voor orthopedisch verantwoorde ondersteuning van de achtervoet, tijdens het dragen van de schoen.

2. Verstelbare hielkap

Doordat de hielkap zeer flexibel is, is deze eenvoudig verstelbaar.

3. Geen last meer van drukpunten

Een vaak voorkomend probleem bij het dragen van een schoen zijn gevoelige en pijnlijke drukpunten. Door meer ruimte in deze medische schoen heeft uw cliënt geen last meer van vervelende druk op de drukpunten.

4. Extra draagcomfort

Doordat de schoen beschikt over een zachte binnenvoering, ervaart de patiënt extra comfort tijdens het dragen van de schoen.

Hoge schacht Darco Relief Dual Plus
Verstelbaar DARCO Relief Dual Plus

5. Stevige sluiting

Doordat de sluiting van de schoen de enkel omgeeft biedt de schoen extra stevigheid.

6. Lussen aan beide zijden

Darco Relief Dual Plus beschikt over lussen aan beide zijden. Hierdoor is de schoen gemakkelijk aan te trekken.

7. Klittenband naar wens verstelbaar

Doordat het klittenband op lengte geknipt kan worden, is de band naar de gewenste lengte verstelbaar.

8. Extra openingsmogelijkheid

Darco Relief Dual Plus beschikt over een externe openingsmogelijkheid, waardoor deze medische schoen ook van buitenaf te openen is.

Darco Relief Dual Plus open
Darco Relief Dual Plus buiten

Wat is het verschil tussen Relief Dual en Relief Dual Plus?

De volledige opening van de schoen en de hielkap, die afzonderlijk kan worden geopend en aangepast, is een ongelooflijk handige functie als het gaat om zorg na een achtervoetoperatie. Het evidence-based zoolconcept is hetzelfde als bij het bekende model met korte schacht, daarom passen alle bekende zolen ook in de plus-versie.

Logo Darco schoen

Tal van toepassingsmogelijkheden

Voorvoetontlastingsschoenen spelen een belangrijke rol bij het verstrekken van hulpmiddelen. De eerste gedachte gaat al lang niet meer uit naar medische schoenen met hakwiggen en voorvoetbalkons. Een nieuwe generatie reliëfschoenen is allang begonnen de verouderde modellen te vervangen, omdat ze reliëf combineren met een natuurlijker en stabieler looppatroon.

Klik hier voor een uitgebreide productpresentatie van DARCO
Relief Dual Plus

Niet zomaar een hogere versie van Dual Plus

De Relief Dual® Plus is niet zomaar een hoge versie van de al veel gebruikte Relief Dual®! Doordat de platte ontlastschoen met een 64% hogere schacht geproduceerd wordt, biedt de Relief Dual® Plus een ‘Plus’ aan toepassingsmogelijkheden.

Daarnaast kan de hielklap volledig worden geopend, waardoor “rear entry” mogelijk is. Door de maximale openingsmogelijkheid van de schoen zijn restauraties van zeer volumineuze verbanden geen belemmering meer.

DARCO Relief Dual

Darco Relief Dual

DARCO Relief Dual Plus

Productfoto Darco Relief Dual Plus

Drukverlaging tot wel 70%

De Darco Relief Dual Plus heeft een drukverlaging tot wel 70 procent in vergelijking tot een neutrale meting (voet in gymschoen)

Drukverdeling Darco Relief Dual Plus

Productvideo met alle details

In deze video vindt u een kortte samenvatting van alle informatie over Darco Relief Dual Plus.

Benieuwd naar het tot stand komen van het ontwerp van DARCO Relief Dual Plus? Ontdek meer over de productonwikkeling bij DARCO.

Voordelen van medische schoenen van DARCO

Een DARCO schoen beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maken deze medische schoen tot een unieke schoen, die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van een DARCO medische schoen zijn onderstaand te vinden.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over
Darco medische schoenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op