Duimartrose behandelen met Push Ortho Duimbrace CMC

Push-Ortho-CMC-duimbrace-duimartrose

Duimartrose kan vrijwel in het volledige lichaam voorkomen. Ook in de duim. In dit bericht wordt uitgebreid stilgestaan bij de behandeling van artrose in de duim. Ontdek hoe artrose behandeld kan worden en wat de Push Ortho Duimbrace CMC hierin kan betekenen voor uw cliënten. 

Duimartrose behandelen met een duimbrace

Artrose kan behandeld worden doordat het basisgewricht (het CMC-gewricht) gestabiliseerd wordt. Daarnaast wordt de duim in een functionele stand gezet.

Dit zorgt ervoor dat de duim in de juiste stand, met de nodige rust die het nodig heeft tijdens de herstelperiode, kan herstellen dankzij de duimbrace.

Duim-artrose-push-cmc

Push ortho duimbrace cmc: Polsbrace voor artrose in de duim

De Push ortho duimbrace cmc is geproduceerd om een comfortabele en functionele brace te zijn. Door het unieke design kan de duim in de juiste positie rusten om te herstellen.

Push Ortho Duimbrace CMC

Push ortho Duimbrace CMC. De Push CMC stabiliseert het basisgewricht van de duim (CMC) en positioneert de duim in een functionele stand

Artikelnummer: P 3.10.1 Categorieën: , , Tags: , , Merk:
Lees meer

Wat doet de Push Ortho Duimbrace CMC?

De Push Ortho CMC duimbrace zorgt voor de stabilisatie van het basisgewricht van de duim (ook wel CMC-gewricht genoemd). Naast de stabiliserende functie beschikt de Push Ortho CMC ook over een positionerende functie. De duim wordt in een functionele stand geplaatst. Door de duim in deze functionele stand te plaatsen, wordt de functie van de hand behouden, daarnaast worden pijnsymptomen en krachtverlies beperkt.

Eenvoudig en comfortabel in gebruik

Deze duimbrace is gemaakt met afronden randen, dit garandeert optimaal draagcomfort. Ook kan het eenvoudige sluitsysteem gemakkelijk door uw cliënt aangelegd kunnen worden. Het product is antimicrobieel en geschikt voor gebruik in water en kan gemakkelijk worden afgedroogd.

Bij welke blessures in te zetten?

De Push Ortho CMC duimbrace is in te zetten bij de volgende blessures:

  • Artrose van CMC-1 gewricht
  • Post-operatieve nabehandeling
  • Status na artropolastiek van het CMC-I gewricht
  • Instabiliteit van het CMC-1 gewricht

Push Ortho

Push braces is onder te verdelen in drie verschillende profielen, namelijk: Push Care, Push Med en Push Ortho. Laatstgenoemde wordt veelal ingezet bij aandoeningen of functieverminderen bij het bewegen. Push Ortho kan een rol spelen in het herpositioneren en stabiliseren van het gewricht, waardoor het verlies van de functie wordt gecompenseerd. De braces van Push Ortho worden ingezet voor functieverbetering en bij chronisch letsel.

Push braces verkrijgbaar bij Lomed

Push braces staat voor vrijheid tijdens het herstelproces. De braces van Push zorgen voor deze vrijheid, maar gelijktijdig ook voor de juiste hoeveelheid van bescherming en ondersteuning. Bij Lomed kunt u terecht voor het gehele assortiment van Push braces. Ook de drie profielen Push Care, Push Med en Push Ortho.

Voordelen van Push Ortho CMC duimbrace

Push Ortho CMC Duimbrace is een unieke duimbrace in zijn soort. Ontdek onderstaand welke voordelen de Push Ortho Duimbrace CMC voor uw cliënten kan bieden tijdens de herstelperiode van een blessure aan het CMC-gewricht.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Push braces?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.