Hoe dragen reuma handschoenen bij aan herstel van reuma?

Hoe-dragen-reuma-handschoenen-bij-aan-herstel-van-reuma

Reuma is een zeer veel voorkomende aandoening. Bijna 2 miljoen mensen hebben in Nederland te maken met een vorm van reuma. Met de Pro Orthic reuma handschoenen kan een passende oplossing geboden worden. Ontdek hoe Pro Orthic reuma handschoenen bijdragen aan het herstel van reumatische klachten. 

Hoe dragen reuma handschoenen bij aan herstel van reuma?

Door de milde compressie en de warmte die wordt gegeven door de reuma handschoenen, ontstaat een betere bloedcirculatie in de handen. Daarnaast kunnen de handschoenen worden ingezet om zwellingen te verminderen. Ook wordt de genezing bevordert met het dragen van de reuma handschoenen.

Reuma effectief behandelen: Pro Orthic Reuma handschoenen

Reuma, artritis en hieraan gerelateerde klachten op een effectieve manier behandelen bij uw cliënten, dat kan met de Pro Orthic Reuma handschoenen. Deze handschoenen zijn er op gericht om pijn in de handen en vingers te verminderen. Ook kunnen met de handschoenen onder andere stijfheid in de handen behandeld worden door middel van compressie en warmte. Ook in antislip variant verkrijgbaar.

Reuma handschoenen

Deze artritis handschoenen verlichten pijn in handen en vingers. Daarnaast vermindert deze speciale handschoen stijfheid en andere klachten van artritis aan de handen. Het unieke ontwerp biedt een milde compressie en warmte.

Lees meer

Reuma handschoenen antislip

Deze artritis handschoenen verlichten pijn in handen en vingers. Daarnaast vermindert deze speciale handschoen stijfheid en andere klachten van artritis aan de handen. Het unieke ontwerp biedt een milde compressie en warmte. De handpalmen van deze artritis handschoen zijn voorzien van antislip noppen.

Artikelnummer: IM AH27 Categorieën: , , , Tags: , , Merk:
Lees meer

Zeer comfortabel tijdens het dragen

Door zacht ademend katoenen Lycra materiaal kan de huid ademen en blijven de handen droog tijdens het gebruik. De vingertoppen van e handschoen zijn open en geven hierdoor volledige vrijheid van de vingers voor aanrakingen en voelen. De reuma handschoenen kunnen, indien gewenst, de gehele dag gedragen worden. Dit komt doordat deze handschoenen zeer comfortabel zijn om te dragen.

Pro Orthic reuma handschoenen

De reuma handschoenen van Pro Orthic hebben een pijnverlichtende werking in de handen en vingers. Daarnaast wordt ook stijfheid en andere reumatische klachten behandeld. Door het unieke ontwerp van de handschoenen wordt er ook milde compressie en warmte uitgeoefend op de handen. De handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en beschikbaar in de kleuren grijs, paars en roze.

Reuma-handschoenen-Pro-Orthic

Reuma handschoenen antislip

De antislip reuma handschoenen van Pro Orthic hebben dezelfde werking als de standaard Pro Orthic reuma handschoenen. Bij de reuma handschoenen antislip is de binnenzijde voorzien van antislip noppen, voor een sterk verbeterde grip aan de handen.

Bij welke blessures?

De reuma handschoenen van Pro Orthic zijn bij de volgende blessures inzetbaar:

  • Reuma
  • Artritis
  • Tendinitis
  • Carpaal Tunnel Syndroom
  • Artrose

Voordelen van de Pro Orthic reuma handschoenen

Pro Orthic reuma handschoenen kunnen een ondersteuning bieden bij de behandeling van reumatische klachten. Ontdek onderstaand de voordelen van Pro Orthic reuma handschoenen.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Pro Orthic?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.