Wat zijn de voordelen van de elastische lusband klittenband?

Elastisch lusband heeft veel stretch ruimte en is soepel maar toch zeer sterk. Combineer de elastische lusband met een haakband en maak een stevige verbinding die lang mee gaat zonder zijn kracht te verliezen. Dit product wordt vaak gebruikt door orthopedisch instrument makers.

Alle voordelen van de elastisch lusband op een rijtje

Door wie wordt elastisch lusband gebruikt?

Elastisch lusband wordt veel gebruikt door ziekenhuizen en orthopedisch instrument makers. Klittenband wordt veelal gebruikt wanneer het nodig is om bijvoorbeeld een brace of spalk aan- en uit te kunnen trekken. Een elastische armspalkriem of elastische ringstrap zijn daarvoor uitermate geschikt.

Ja, ik wil de prijs weten
Klittenband-lusband-op-rol

Waarmee kan je elastisch lusband klittenband gebruiken?

Gebruik elastisch lusband in combinatie met haakband om twee componenten met elkaar verbinden. De ‘haakjes’ aan het haakband hechten aan de lusjes van het elastisch lusband. Zo ontstaat er een stevige verbinding met lichte trekkracht van elkaar gescheiden kan worden. 

Hoge weerstand, elasticiteit en flexibiliteit

Elastisch lusband kenmerkt zich door de hoge weerstand, elasticiteit en flexibiliteit. Doordat de onderzijde van de elastische lusband uit rubber bestaat is dit klittenband extra veerkrachtig. De randen zijn zacht afgewerkt, dat staat uiteraard garant voor extra comfort voor de cliënt. Daarnaast kan een goede verbinding die gemakkelijk opent en los te maken is irritaties bij een cliënt voorkomen.

“Wij hebben ook een speciale opbergbox beschikbaar voor de klittenbanden”

Wilt u graag meer weten over onze klittenband?

Of wilt u meer informatie over ons assortiment
orthostraps en verbandscharen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op