Voordelen PMT Haloframe voor cervicale tractie

Voordelen Cervicale tractie PMT Haloframe

Het Haloframe van PMT® is het meest betrouwbare, gebruiksvriendelijke en effectieve Halo-systeem dat er is. Ontdek in dit blogbericht de voordelen van het complete haloframe.

Halovest voor optimale genezing van de nekwervel

Dit Halovest is ontworpen om de patiënt optimaal comfort en genezing te bieden. In vergelijking met een spinale fusie operatie, zorgt de fixatie met een Halo-systeem ervoor dat het lichaam in staat is om zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen, en dat tegen lagere kosten. Ontdek onderstaand alle voordelen van het volledige Haloframe.

Headblocks

De headblocks (ook wel Extended Range NeoCerv ™ Superstructure genoemd) van het haloframe zijn verstelbaar in drie verschillende richtingen: Deze headblocks zijn te verstellen in de richtingen A/P-positionering, Flexie/Extensie en Tractie/Distractie.

headbloks haloframe

Gespen

  • Verplaatste gesp voor duidelijke laterale röntgenfoto’s.
  • Onderdelen van koolstofgrafiet en titanium zorgen voor duidelijke MRI / CT-scans.
Gespen haloframe

Flexibel materiaal

Zacht flexibel materiaal op de schouder voor verhoogde anterieure/posterieure compressie.

Flexibel materiaal Haloframe

Nylon ball Joint

Nylon kogelgewrichten voor snelle en eenvoudige montage.

Nylon-Ball Haloframe

Onderzijde halovest

De onderzijde van het halovest is korter. De taps zijn toelopend. Het halovest ontwerp is daarom nu geschikt voor alle type lichaamsvormen.

Onderzijde Halovest

Voordelen van het PMT Haloframe

Het PMT Haloframe is een uniek hulpmiddel in het herstellen van de wervelkolom bij bijvoorbeeld ongelukken, waardoor letsel ontstaan is. Ontdek onderstaand wat het Haloframe van PMT uniek maakt.

Het PMT Halovest

Het PMT Halo-vest is ontworpen voor comfort van de patiënt en meer therapietrouw. De unieke kenmerken van het PMT Halovest zijn:

  • Het vormbare en verstelbare vest verhoogt de anterieure en posterieure compressie en past zich aan de lichaamsvorm van de patiënt aan. Dit zorgt voor meer comfort en meer therapietrouw.
  • In het vest is een hartplooi verwerkt, waardoor de borst van de patiënt toegankelijk is in noodsituaties.
  • Het vest is voorzien van riemen en gespen voor eenvoudig aanbrengen.
  • Het vest is verkrijgbaar in verschillende maten voor volwassenen, daardoor kan 95% van de patiënten bediend worden. Daarnaast zijn er zes maten voor kinderen beschikbaar.
  • De voering van het vest is gemaakt van Lamswol van medische kwaliteit en biedt het grootste comfort en de beste vulling.

PMT Halovest 1233

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: H 1233A-5 Categorieën: , , Tag: Merk:
Lees meer

Het haloframe is MRI en CT compatible

Er is minder noodzaak om de pennen opnieuw vast te draaien, zoals bij andere ontwerpen. Het titanium van medische kwaliteit gecombineerd met de grafieten hoofdring en steunpalen zorgt ervoor dat het systeem zowel MRI-compatible als CT-compatibel is.

Wat maakt het PMT Halovest zo uniek?

De PMT Halo-hoofdring maakt gebruik van hoogwaardig grafiet om de productkwaliteit en consistentie te garanderen voor het systeem. De gepatenteerde titanium schedelpennen zijn speciaal ontworpen met een parabolische punt om de verankeringseigenschappen te vergroten.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over PMT?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.