Gipsschaar voor linkshandigen

schaar header

Een goede gipsschaar of verbandschaar is onmisbaar in iedere praktijk, zorginstelling of ziekenhuis. Het is van groot belang dat de scharen die gebruikt worden in uw praktijk ook echt voor iedereen te gebruiken zijn. Daarom hebben wij in het assortiment van Lomed ook gips- of verbandscharen voor linkshandigen.

Gipsschaar beschikbaar voor linkshandigen

Het is bij Lomed mogelijk om links- en rechtshandige scharen te bestellen. Bent u linkshandig, maar heeft u alleen maar rechtshandige scharen tot uw beschikking of zoekt u al een tijdje naar een linkshandige schaar? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Lomed biedt namelijk ook professionele verbandscharen voor linkshandigen aan om comfort en kwaliteit te garanderen aan iedereen Doordat het blad van de EZ Caster gipsverbandschaar is gemaakt van roestvrij staal, gaat deze schaar langer mee.

Hoeveel mensen zijn linkshandig?

Ontdek in deze infographic meer informatie over hoeveel mensen er linkshandig zijn en welke rol erfelijkheid hierin speelt.

gipsschaar linkshandig indographic

Voordelen van een gipsschaar voor linkshandigen

Een goede gipsschaar is heel erg belangrijk in het werk als gipsverbandmeester.Speciaal voor linkshandigen biedt een likshandige gipsschaar grote voordelen, ten opzichte van een universele gipsschaar. Zo weet u zeker dat u op een ergonomisch verantwoorde manier uw werk uitvoert. Daarnaast is deze schaar ten opzichte van een universele schaar eenvoudiger in gebruik. Ook het knippen met een linkshandige schaar zal een stuk eenvoudiger gaan met een linkshandige gipsschaar voor u.

Bruns gipsschaar 1

Gipsscharen voor deskundigen

Het is van groot belang dat deskundigen werken met verbandscharen van hoge kwaliteit. Zo maakt een verbandschaar die scherp, sterk en makkelijk te gebruiken is het werk een stuk simpeler en veiliger. Dit komt doordat een goede schaar meer controle geeft tijdens het losknippen van het verband. Om die reden bestaat ons assortiment enkel uit scharen van hoge kwaliteit. Alle scharen voldoen aan onze hoge standaards, opgelegd en gebruikt door onze eigen specialisten.

De gipsschaar biedt meer mogelijkheden dan alleen gips knippen

Een schaar is niet alleen ideaal voor het knippen van pleisters en verbanden maar ook geschikt voor het knippen van diverse soorten (polster)materiaal of (thermoplastische) tape. Alle gips- en verbandscharen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kunnen indien gewenst door ons gegraveerd worden.

Gipsschaar 1
Gipsschaar 2

Assortiment scharen bij Lomed

Bij Lomed bieden wij verschillende gips- en verbandscharen aan. Allemaal volgens de strenge eisen van onze eigen specilaisten. In ons assortiment vindt u gipsscharen, verbandscharen, producten voor reiniging en andere hulpmiddelen voor in uw praktijk. Naast EZ Caster bieden wij u ook producten aan van o.a. Orfit.

Voordelen van EZ Caster gipsscharen

De EZ Caster gipsschaar beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een unieke gipsschaar die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van de gipsschaar zijn onderstaand te vinden.

Wilt u meer informatie overEZ Caster gipsschaar?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op