Golferselleboog behandelen met een brace

Golferselleboog-Push-Sports-elleboogbrace

De golferselleboog is een blessure die ontstaat doordat de elleboog overbelast raakt door te veel bewegen. Deze blessure kan verholpen worden met het inzetten van een brace. In dit bericht wordt uitgebreid behandeld welke brace hiervoor geschikt is en wat de werking van deze brace gaat zijn bij de golferselleboog.

Welke brace bij een golferselleboog?

Bij een golferselleboog kan gedacht worden aan een brace die speciaal gericht is op het gebruik tijdens sportactiviteiten. Op deze manier kan uw cliënt de sportactiviteiten blijven uitvoeren, zonder daar al te veel hinder van de blessure bij te ondervinden. De Push Sports elleboogbrace kan een goede oplossing voor de golferselleboog om hulp te bieden tijdens het herstel van deze blessure.

Push Sports Elleboogbrace: De behandeling van golferselleboog 

Uw cliënten op een goede manier laten herstellen van een golferselleboog, dat kan met de Push Sports Elleboogbrace. Deze brace is er speciaal op gericht om overbelastingsklachten te herstellen en genezen. Tijdens het dragen van deze brace is het mogelijk om sportactiviteiten te blijven uitvoeren, doordat de brace speciaal gericht is op sportief gebruik. 

Push Sports Elleboogbrace

De Push Sports Elleboogbrace is geschikt bij overbelastingsklachten rondom de elleboog.

Lees meer

Push Sports elleboogbrace

De Push Sports elleboogbrace is erop gericht om klachten van overbelasting, rondom de elleboog, te verminderen. Deze brace oefent middels een pelotte druk uit op de onderarmspieren. Door deze compressie worden de aangedane peesaanhechtingen van de spieren aan de eelboog ontlast. Deze brace is zeer eenvoudig aan te trekken voor de cliënt.

Wat is de werking bij golferselleboog?

Een golferselleboog kan verholpen worden door de Push Sports elleboogbrace. De overbelasting van de buigspieren wordt verholpen doordat een pelotte druk uitoefent op de onderarmspieren. Hiermee wordt de aangedane peesaanhechting van de spieren aan de elleboog ontlast.

Bij welke blessures?

De Push Sports elleboogbrace kan ingezet worden bij de volgende blessures:

  • Tennisarm
  • Golfersarm
  • Golferselleboog
  • Tenniselleboog

Push Sports verkrijgbaar bij Lomed

Push Sports staat voor controle. Met de sportbraces kan uw cliënt veilig sporten. Deze braces zijn in te zetten bij overbelasting, een blessure of als preventief middel. Bewegingsvrijheid blijft mogelijk, de noodzakelijke bewegingen worden beperkt door de brace. Bij Lomed kunt u terecht voor het volledige assortiment van Push Sports én andere sportbraces van de beste merken in braces.

Push-Sports-Elleboogbrace arm

Voordelen van Push Sports elleboogbrace

De Push Sports elleboogbrace is in te zetten bij verschillende blessures rondom de elleboog. Ontdek onderstaand welke voordelen de Push Sports elleboogbrace voor uw cliënten kan bieden. 

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie over Push Sports?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.