Tenniselleboog behandelen met Push Sports Elleboogbrace

Tenniselleboog-Push-Sports-elleboogbrace

De tenniselleboog. Een blessure die veelal ontstaat door overbelasting van het aanhechtingsgewricht van de elleboog. In dit bericht wordt uitgebreid ingegaan op de behandeling van de blessure tenniselleboog door middel van de Push Sports Elleboogbrace. 

Wat doet de Push Sports elleboogbrace

De Push Sports Elleboogbrace is er speciaal op gericht om klachten, zoals overbelasting, rondom de elleboog te herstellen. Deze brace zorgt voor de juiste mate van compressie rond de spieren van de onderarm. Daarmee worden de peesaanhechtingen van deze spieren ontlast.

Push Sports Elleboogbrace: Voor de behandeling van een tenniselleboog

De Push Sports Elleboogbrace is specifiek gericht op het behandelen van overbelastingsklachten rondom de elleboog. De peesaanhechtingen van de spieren worden ontlast door middel van compressie. Gericht op sportief gebruik. 

Push Sports Elleboogbrace

De Push Sports Elleboogbrace is geschikt bij overbelastingsklachten rondom de elleboog.

Lees meer

Zeer eenvoudig in gebruik

De elleboogbrace is eenvoudig aan te leggen. Door de brace rond de arm te schuiven en de brace op de spieren van de onderarm te plaatsen, kan de brace eenvoudig worden aangelegd. De band is te sluiten door middel van een klittenbandsluiting. Van belang is om de band zo strak mogelijk aan te leggen. Bij een gebogen arm moet de druk op de aangespannen spieren gevoeld worden. Tijdens een ontspannen houding mag de brace niet knellend aanvoelen. Bijkomend voordeel is dat deze brace specifiek gericht is op sportief gebruik, hierdoor kan uw cliënt de sportactiviteiten blijven voortzetten.

Bij welke blessures inzetbaar?

Deze sportbrace voor de elleboog is in te zetten bij blessures aan de peesaanhechtingen van de spieren aan de elleboog. De Push Sports Elleboogbrace is te te gebruiken bij:

  • Golferseleboog
  • Golfersarm
  • Tenniselleboog
  • Tennisarm

Hoe behandel je deze blessure?

De tenniselleboogbrace van Push Sports heeft als functie om ondersteuning bij overbelasting van de pezen en spieren van de onderarm te bieden. Door middel van de compressie die geboden wordt aan de aanhechtingen, kunnen de aangedane pezen en spieren rustig herstellen tijdens de herstelperiode.

Push Sports assortiment bij Lomed

Push Sports staat voor een comfortabel herstel van de blessure. Tijdens de herstelperiode kunnen uw cliënten gerust de sportactiviteiten blijven uitvoeren. De braces zorgen voor controle tijdens het uitoefenen van de bewegingen. Bij Lomed kunt u terecht voor het gehele assortiment aan sportbraces van Push Sports. Bekijk hier het gehele assortiment van Push Sports.

Contact Lomed Nederland

Meer informatie over Push Sports?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.