Medische gipszaag voor het verwijderen van gips

medische gipszaag

 In dit blogbericht leggen wij uit wat de voordelen voor u zijn met het aanschaffen van een gipszaag van Lomed, ook wordt ons assortiment aan u toegelicht. 

Voordelen van een gipszaag van Lomed

Bij ons bestelt u uw producten altijd met deskundig advies. Onze productspecialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen bij de aanschaf van een nieuwe gipszaag. Een bijkomend voordeel is dat wij u een breed assortiment kunnen bieden. Lomed kan medische gipszagen leveren, maar ook voor het zaagblad van een gipszaag, de accu voor een oscillerende zaag bent u bij ons aan het juiste adres.

Swiss Master gipszaag

Bent u gipsmeester en opzoek naar een stille en compact formaat gipszaag voor in uw gipskamer? Dan is de SwissMaster gipszaag een ideale uitkomst. De afmeting van deze gipszaag is slechts 15 cm en daarnaast is de zaag ook erg stil, dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld een angstige patiënt.Bijkomende voordelen zijn dat de gipszaag stil werkt, onder de 55 decibel, licht in gewicht is (400 gram) en zeer handzaam is. Het zaagblad hoeft niet verwisseld te worden, omdat de gipszaag beschikt over een universeel zaagblad.

Gipszaag met stofafzuiger

Niets is vervelender dan tijdens het zagen van gips uw medewerkers lastig te vallen met stof. Om het inademen van stof bij medewerkers en hinderlijke stof in de gipskamer zo beperkt mogelijk te houden, is er een gipszaag met stofafzuiger. Deze zaag is geschikt voor ieder type GOLD en TITANUM oscillerende zaag.

Gipszaag
Gipszaag met stofafzuiger

Welke accessoires zijn er voor een gipszaag?

U kunt bij ons uiteraard terecht voor de aanschaf van een gipszaag. Zoals de Hebu Diamond gipszaag. Deze is ook erg klein, lichtgewicht en stil. Ook ideaal om in te zetten bij angstige patiënten. Echter treft u bij Lomed ook een uitgebreid assortiment aan mogelijke accessoires voor uw gipszaag.Bij ons vindt u onder andere accu’s en een uitgebreid aanbod aan zaagbladen die geschikt zijn voor uw gipszaag.

Voordelen van een medische gipszaag

De gipszaag beschikt over eigenschappen die het product kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een unieke oplossing voor het zagen van gips. De voordelen van een medische gipszaag zijn onderstaand te vinden.

Wilt u meer informatieover een gipszaag?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contactmet u op