Orthopedische verbandschoenen voor buiten

Darco header

Wanneer de voet beschermd wordt door een verband (bijvoorbeeld na een operatie of bij het herstel van de voet), wordt geadviseerd om (orthopedische) verbandschoenen te dragen.In dit blogbericht staan wij stil bij de verbandschoenen van Darco die geschikt zijn voor binnen- én buitengebruik.

Wat is de functie van een verbandschoen?

De verbandschoen heeft als functie om de voet te beschermen en ontlasting van de drukplekken te bieden. Daarnaast is de schoen speciaal gemaakt voor het creëren van voldoende ruimte voor het verband. Verder mag de voet niet te veel schuiven en bewegen. De schoen is wel ontwikkeld om de voet goed ‘op te sluiten’ in de schoen.

In de meeste gevallen wordt de verbandschoen gebruikt als tijdelijke schoen tot de wond volledig is hersteld. Het kan ook een blijvende schoen zijn voor mensen die moeilijk of niet meer kunnen lopen, Ook kan deze verbandschoen worden ingezet bij mensen die niet meer in gewone schoenen kunnen lopen, door extreme verdikking in de voet.

Orthopedische verbandschoenen voor buitengebruik!

De dichte verbandschoenen van Darco zijn speciaal gemaakt voor buitengebruik.

  • De gesloten schoen biedt buiten de gewenste hoeveelheid bescherming en ondersteuning aan de voet.
  • De voet met verband krijgt genoeg ruimte om te bewegen zonder dat schuifkrachten ontstaan.
verbanschoen van darco
inlegzolen allround shoe

De AllRound Shoe van Darco is ideaal voor buitengebruik

De Darco AllRound Shoe is een gesloten orthopedische verbandschoen die ondersteuning en bescherming biedt bij wondverzorging. Door het alles-in-één ontwerp kan de schoen gezien worden als een verbandschoen, ontlastende schoen of revalidatie schoen.

Wat is de Darco AllRound Shoe?

Het is een stevig, lichtgewicht schoen die optimaal draagcomfort en gebruiksgemak biedt. Uniek zijn de zool en het design. De anti-slip zool maakt het mogelijk dat de AllRound Shoe inzetbaar is bij binnen- en buitengebruik. Het sneaker design maakt deze orthopedische verbandschoen tot een moderne schoen.

Kenmerken van de Darco AllRound Shoe

Darco AllRound Shoe staat erom bekend dat deze verbandschoen geschikt is voor binnen- en buitengebruik. Deze verbandschoen heeft het design van een sneaker, waardoor niet de nadruk komt te liggen op de verbandschoen.Naast dat deze schoen praktisch is, is het ook een stevige schoen. Desondanks is het een lichtgewicht schoen. Door de ruime opening van de schoen is er voldoende ruimte voor een eenvoudige en ruime instap. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak. Om extra grip te bieden beschikt de schoen ook over een antislip-zool.

Voordelen van Darco verbandschoenen

Darco verbandschoenen beschikken over eigenschappen die de schoen kenmerken. Deze voordelen maakt het product tot een uniek hulpmiddel na een voetoperatie of een zwelling aan de voet die onderscheidt maakt ten opzichte van soortgelijke modellen. De voordelen van Darco zijn onderstaand te vinden.

Wilt u meer informatie overDarco verbandschoenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op