Pro Orthic Hot & Cold bandages

Pro-Orthic-Hot-&-Cold-bandages blog

Pro Orthic is onderdeel van Lomed Nederland. Wij bieden hoogstaande kwaliteit. Pro Orthic is op basis van vraag vanuit diverse markten ontstaan. Nieuw in het assortiment van Pro Orthic zijn de Hot & Cold bandages.

Wat zijn de Pro Orthic Hot & Cold bandages?

De Hot & Cold bandages van Pro Orthic zijn bdandages speciaal gericht op het toepassen van warmtetherapie en koudetherapie. Deze bandages kunnen ingezet worden bij het voorkomen, verminderen en verlichten van pijn.

Pro Orthic Hot & Cold assortiment

Bij welke indicaties zijn de bandages in te zetten?

De indicaties van de bandages verschillen per bandage. Pro Orthic beschikt over bandages voor verschillende lichaamsdelen. Zoals te zien is in onderstaand voorbeeld. Deze bandages zijn in te zetten bij gerelateerde klachten aan het desbetreffende lichaamsdeel. Verder is de Hot & Cold bandage geschikt bij spierpijn, spasme en gewrichtspijnen.

De bandages van Pro Orthic Hot & Cold zijn in te zetten voor:

symbool enkel pro orthic

Enkel

nek symbool pro orthic

Hoofd & Nek

rug symbool pro orthic

Rug

schouder icoon

Schouder

knie symbool pro orthic

Knie

pols symbool pro orthic

Pols

Pro Orthic hoofd-nekbrace met pop

Pro Orthic Hot & Cold bandage Hoofd-nek

Pro Orthic Hot & Cold schouder

Pro Orthic Hot & Cold bandage Schouder

De werking van een Hot & Cold bandage

Hot & Cold bandages werken via koude- en warmtetherapie. De bandages worden ingezet om pijn te verlichte, verminderen en ter preventie. Deze kunnen worden ingezet bij verschillende blessures en pijnen.

Hoe werkt koudetherapie?

Koudetherapie moet zo snel mogelijk worden toegepast. Uit onderzoek blijkt dat koudetherapie het meest effectief is binnen 72 uur na de blessure. Koudetherapie kan helpen bij een blessure/kneuzing, migraine of hoofdpijn. Oorpijn en tandpijn en ontstekingen. Deze vorm van therapie vermindert zwellingen en pijnklachten. Ook worden de spierfuncties hierdoor verbetert.

Pro Orthic Hot Cold Enkelbrace

Pro Orthic Hot & Cold bandage enkel

Pro Orthic Hot Cold Rugbandage

Pro Orthic Hot & Cold bandage rug 

Hoe werkt warmtetherapie?

Warmtetherapie wordt veel gebruikt direct na een inspanning. Deze vorm van therapie zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden. Dit stimuleert de bloedcirculatie, door het herstel bevorderd wordt en de pijn vermindert. De warmte zorgt ook voor ontspannen. De warmtetherapie kan ingezet worden bij spierpijn, stijfheid, krampen en menstruatiepijn, en rugklachten.

Pro Orthic Hot Cold kniebrace

Pro Orthic Hot & Cold bandage knie

Pro-Orthic-Hot-Cold-polsbrace

Pro Orthic Hot & Cold bandage pols

Hot & Cold bandages in uw praktijk

De Hot & Cold bandages van Pro Orthic kunnen worden ingezet in uw praktijk. Hiermee kunt u uw cliënten behandelen bij diverse klachten. Als gevolg hiervan zal pijnvermindering en verlichting van de klachten optreden.

Voordelen van Pro Orthic Hot & Cold

Pro Orthic onderscheidt zich doordat het assortiment is aangepast op de vraag van onze klanten. Onderstaand treft u de grootste voordelen van de Pro Orthic Hot & Cold bandages voor in uw praktijk.

Contact Lomed Nederland

Wilt u meer informatie overPro Orthic Hot & Cold bandages?

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op