Relief Dual® Plus nu ook verkrijgbaar in MXXL

De Darco Relief Dual ® Plus tot maat 50

De Relief Dual® Plus heeft een hoge schacht en is nu bijna twee jaar bij ons verkrijgbaar.

De hoge schacht zorgt voor een orthograde en maximaal stabiele grip op de achtervoet.

Perfect voor de verzorging van postoperatieve voorvoetsituaties, plantaire wonden in het voorvoetgebied en dorsaal op de hiel

Het is nu ook voor u mogelijk om grotere voeten te verzorgen

Voetreducerende schoenen, zoals de Relief Dual® Plus, worden gebruikt na operaties aan de voorvoet, maar ook voor diabetici om zweren in dit gebied te laten genezen. Een volle lading met een platte schoenverzorging is steeds meer de standaard geworden. We reageerden op verzoeken van klanten die de Relief Dual® Plus in een nog groter formaat wilden.

Nu is het zover en de Relief Dual® Plus is nu ook verkrijgbaar in maat MXXL. Dit komt overeen met schoenmaat 47,5 – 50,0.

Beschrijving

De eerste platte ontlastschoen op de markt, Relief Dual®, die eruitziet als een postoperatieve schoen maar de eigenschappen heeft van een ontlastschoen, is de afgelopen jaren zeer ingeburgerd geraakt in professionele kringen. Met de nieuwe Relief Dual® Plus ontwikkelt DARCO het Relief-verhaal nu verder.

 De Relief Dual® Plus met gedeeltelijke voetontlasting heeft een 64% hogere schacht dan de Relief Dual®. Dit zorgt voor een orthograde en maximaal stabiele grip op de achtervoet. De hielkap kan volledig worden geopend en flexibel worden aangepast dankzij de sluiting rond het enkelgewricht. Door de maximale openingsmogelijkheid is behandeling van volumineus verband mogelijk.

De Relief Dual® Plus overtuigt met een PLUS van mogelijke toepassingen voor postoperatieve behandeling en wondtherapie.

De beproefde kwaliteitskenmerken zoals een achterwaartse balrol, doorlopende zoolversterking, een vierkante inlegzool en een lage profielhoogte blijven een integraal onderdeel van de schoen.

Drukverlaging tot 70%

Als je een voet in de neutrale meting (in een turnschoen) vergelijkt met dezelfde voet in de Relief Dual® Plus, dan zie je dat een drukverlaging tot wel 70% wordt bereikt.

Maak kennis met de pluspunten van Darco Relief Dual ® Plus